• Haberler
  • Gündem
  • Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

Afyonkarahisar Belediyesi, Uydukent'te yoğun olarak kullanılamayan yola kaymak gibi sıcak asfalt serdi vatandaşların ihtiyacı olan diğer mahallelerde ise sathi kaplama yapıldı.

Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

Afyonkarahisar Belediyesi, Uydukent’te Selçuklu Mahallesi’nde Adnan Kahveci Caddesi’nin sol tarafında kalan 1430 Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

Müteahhitler tarafından yapılan tek bir siteye yakın toplam 3 yolun sıcak asfaltı yapılırken, kaymak gibi sıcak asfalt serilen  bir yolun neredeyse kullanılmıyor olması ve inşaatı süren okulun yanında yer alması dikkat çekti. 

Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

DİĞER MAHALLELERE SATHİ KAPLAMA

Öte yandan, Afyonkarahisar Belediyesi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Ali Çetinkaya, Ali İhsan Paşa, Kanlıca ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahalleleri’nde ise sathi kaplama serildiğini duyurdu. Nüfusun ve trafiğin yoğun olduğu bu bölgelere yapılan sathi kaplama tepk çekerken, vatandaşlar, “Hizmet sadece Selçuklu Mahallesi’ne gitmemeli, tüm Afyonkarahisar’a eşit davranılmalı. Bir kişiye, bir siteye özgü hizmet yapılmamalı. Bizm buralara sathi kaplama yapılırken bir sitenin çevresindeki 3 ayrı yolun sıcak asfalt kaplanmasının kerameti nedir?” diye soruyorlar.

Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?Her Yere Sathi Kaplama, Bu Yola Sıcak Asfalt. Özelliği ne?

Bakmadan Geçme