'Her yerde B planımız var, hedef yüzde 50'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, yerel ve genel seçimler için kapılarının açık olduğunu söyledi. İlçe ve beldelerde, merkezdeki kadar iddialı olduklarını söyleyen Aslan, 'Yerel seçimlerde yüzde 50'yi geçeceğiz' dedi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ile MHP İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. [&hellip]

“Her yerde B planımız var, hedef yüzde 50”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, yerel ve genel seçimler için kapılarının açık olduğunu söyledi. İlçe ve beldelerde, merkezdeki kadar iddialı olduklarını söyleyen Aslan, “Yerel seçimlerde yüzde 50’yi geçeceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ile MHP İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette yerel seçimler hakkında konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, “Biz yoğunluklu olarak belde ve ilçe çalışması yaptık. Beldelerde birçok yerde birden fazla aday var. Zorlandığımız yerler de var. Ramazan sonrasında ilk işimiz bu beldelerimizi çözmek olacak. İlçelerde birçok yerde tespit ettik, bir kısmı kamu görevlisi. Bir kısmı da öne çıkarılmasında sakınca görülüyor. Çok gereksiz taleplerle karşılaşılıyor. Benim hastamı hastaneye götür, erzak gönder gibi talepler var. Belde ve ilçelerde yüksek oranda başarı kazanacağımızı düşünüyorum. Az oylarla kaybettiğimiz ilçeler var. Başmakçı, Emirdağ, Çobanlar gibi. Buraları da almamız gerekiyor. Yerel seçimlerde yüzde 50’yi geçeceğimizi düşünüyorum. Her yerde B planımız var” dedi.
“VATANINI SEVEN HERKES ADAY OLABİLİR”
Eski Milletvekili Mahmut Koçak’ın MHP’den Belediye Başkanı adayı olup-olmayacağı sorusu yöneltilen Aslan, “Mahmut Koçak sorusu bize yöneltiliyor. İki aday adayımızın resmi müracaatı var. Herkes bizden aday olabilir, kapımız açık. Kucağımız açık. Yeter ki vatan haini olmasın. Siyasi tarih boyunca ne söylediyse doğru çıkan bir parti MHP. Ülkesinin menfaati dışında bir şey düşünmeyenlerin yer aldığı bir partidir MHP” diye konuştu.
“AFYON İÇİN FEDAKÂRLIK DA YAPARIZ”
İttifak söylentilerinin de dile getirilmeye başlandığının hatırlatılması üzerine Aslan, “Bizim Afyon’un menfaatine olacak organizasyonlarda oluruz diye beyanatımız vardı. Afyon için fedakarlık yapılacak durum olursa fedakarlık yapalım. Ülkedeki her şey ayaklarımızın altından kayıyorsa, mesele ülke meselesi haline geldiyse, bir müşterekte birleşmek gerekir. Siyasi uzlaşma kültürü Afyon’da istenen ölçüde değil. İlk kez diğer siyasi partileri biz ziyaret ettik. 5 partiyi ziyaret ettik, ‘Biz de sizi ziyaret edeceğiz’ dediler. İade-i ziyarette bulunmak onlara düşer” ifadelerini kullandı.
BAYRAM’DAN SONRA ADAYLAR İÇİN İSTİŞARE
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise merkezdeki adaşlar konusunda Ramazan Bayramı’ndan sonra istişare edileceğini belirtti. Yağcı, “Bayramdan sonra istişare edeceğiz. Beldelerde birinci partiyiz, başarı seviyesini koruyup artırmak gerekiyor. Merkezde Eylül-Ekip gibi adaylarımız konusunda konuşabilecek duruma geliriz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme