Her şeyin başı eğitim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Balkanlıoğlu, “Her şeyin başı eğitim” dedi Eğitim-öğretim alanındaki mevcut durumu daha iyi noktalara taşımak amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun başkanlığını yaptığı İl Milli Eğitim Danışma Kurulu toplantısı Emir Murat Özdilek Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli toplantı salonunda yapıldı. Toplantının açılış [&hellip]

Her şeyin başı eğitim

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Danışma Kurulu toplantısına katıldı. Balkanlıoğlu, “Her şeyin başı eğitim” dedi

Eğitim-öğretim alanındaki mevcut durumu daha iyi noktalara taşımak amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığını yaptığı İl Milli Eğitim Danışma Kurulu toplantısı Emir Murat Özdilek Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli toplantı salonunda yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Balkanlıoğlu konuşmasında aynı zamanda toplantıya katılanlara veda etti. Balkanlıoğlu, “Eğitim, hayatımızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Eğitimle iç içe olan insanlar, insan sevgisini, hayvan ve doğa sevgisini çok iyi biliyor ve ülkesine çok faydalı bireyler oluyorlar. Bu yüzden ben ‘Her şeyin başı eğitim.’diyorum. Sadece sınavda başarılı olmak değil, toplumda en iyi şekilde yer etmiş, küçüklerini seven, büyüklerini sayan, toplum kurallarını çok iyi bilen insanların yetişmesi son derece önemlidir. Ama tabiî ki bunun yanında sınav başarısı da toplum için önemli. Bizler bunun önemini hayatımız içinde sürekli görüyoruz. Bu yüzden buradayız” dedi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Sendika temsilcileri, Okul müdürleri, Öğretmenler, Sivil Toplum temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme