• Haberler
  • Spor
  • 'Her şeyden çok memnunuz' – Kocatepe Gazetesi

'Her şeyden çok memnunuz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ı kamp merkezi olarak seçen takımların arasına Mersin temsilcisi Medcem Silifke Belediyespor da girdi. Garden Kale Termal Otel'de kampa giren Medcem Silifke Belediyespor'un Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, Afyonkarahisar ve oteldeki her şeyden memnun olduğunu vurguladı.  Afyonkarahisar'a kamp için ailesiyle birlikte gelen ve Garden Kale Termal Otel'den övgü dolu sözlerle bahseden Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü [&hellip]

Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen takımların arasına Mersin temsilcisi Medcem Silifke Belediyespor da girdi. Garden Kale Termal Otel’de kampa giren Medcem Silifke Belediyespor’un Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, Afyonkarahisar ve oteldeki her şeyden memnun olduğunu vurguladı.  
Afyonkarahisar’a kamp için ailesiyle birlikte gelen ve Garden Kale Termal Otel’den övgü dolu sözlerle bahseden Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, “Afyon çok iyi bir spor kenti.  Afyon’u tabi herkesin bildiği gibi bizde biliyorduk. Sahalarından, havasından, ikliminden dolayı. Biz burayı tercih ettik. Bir kaç tane yer vardı. Ama bize en uygun yer Afyon oldu. Ondan sonra Garden Kale Termal Otel’e geldik. Burada bizi gerçekten çok iyi karşıladılar. Müdüründen, patronuna kadar herkes özveriyle çalışıyor. İçeriye girdiğinizde burada kimin çalışıp kimin çalışmadığını çok ayırt edemezsiniz çünkü herkes bir tarafından tutmuş en iyi hizmeti vermek için uğraşıyorlar. Evet, herkes gibi geldik. Sadece biz konaklıyoruz, bu da bizim için çok güzel bir şey. Tek başına olmak iyi ki önceden gelmişiz. Önceden biraz böyle hani gidelim mi gitmeyelim mi gibi tereddütte idik. Ama ön yargılı olmamak lazımmış. Gerçekten şartları, yemeği, odalar, ilgi Garden Kale Termal Otel’den memnunuz. Dediğim gibi burada geliyorsunuz restoranda kimin servis yaptığını, kimin ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Bir bakıyorsunuz biri eline almış kaşığı servis yapıyor. Öbürü almış bir şey götürüyor. Hani şu anda hiçbir eksiğimiz yok.” dedi.
“GARDEN KALE’Yİ İYİKİ TERCİH ETMİŞİZ”
Garden Kale Termal Otel’i tercih ettikleri için memnun olduklarını anlatan Teknik Adam Özlem, “Yarın bir daha gelin deseler yine bir daha buraya geliriz. Tekrar tercih ederiz. Ben genellikle Afyon’u tercih ediyorum. Neden? Afyon’un sosyal yönü çok yüksek. Çünkü buradan Nevşehir’e gitsen sadece otel ve antrenman olur. Bu nedenle oyuncuların sıkılma ihtimali daha yüksek. Buranın iklimi daha iyi diye burayı tercih ettik. Garden Kale’yi iyi ki de tercih etmişiz. Aslında bizim menü anlamında bir şey sunmamıza gerek yok. Müdürümüzden, patronumuzdan, aşçı başından hemen geliyor. Bize ne istediğimizi soruyorlar. Bizim onların yanına giderek ne istediğimizi söylememiz lazım. Ama biz böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık. İstediğimiz yemekleri bazen söylememize bile gerek kalmıyor. Burada çok efor sarf ediyoruz. Bir daha söylüyorum hiçbir eksiğimiz yok. Seneye farklı bir takımda olsa sezon kampı yapacak olsak yüzde yüz buraya geliriz diye düşünüyorum. Tesisler konusunda bir tane dış havuz var içeride de var. Sonra termaller var hepsi tertemiz. Çok önemli odalar özellikle. Kat görevlileri, davranış biçimleri olsun bir şey dediğiniz de hemen gelip hallediyorlar. Şu anda bir sıkıntımız yok. Çok sıcak olduğundan oyuncularımızı çok fazla termale sokmuyoruz. Antrenman yaptığımız için daha çok soğuk suyu tercih ediyoruz. Mesela maç sonrası bir masaj yapılacaksa oyuncularımızın termale bir 5-10 dakika girme şansı olabilir. Termali gidip gördük çokta sıcak. Ama en büyük olayı temizliği ve ilgisi, alakası gerçekten çok iyi. Dışarıdan baktığınızda çok fazla bir şeye benzetemezsiniz ama içeriye girdiğinizde o aile havasını gerçekten koklayabiliyorsunuz.” ifadesin yer verdi.
“HOCAMI DİNLEDİĞİMDE
GÖZLERİM YAŞARDI”
Teknik Direktör Yılmaz Özlem’in sözlerini dinledikten sonra gözlerinin yaşardığını söyleyen Garden Kale Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bülbül, “Silifke Belediyespor’u ve Silifkeli kardeşlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biraz önce hocalarımı dinlediğimde inanın gözlerim yaşardı. Benim Müdürlerim başta Cengiz Bey ve Özlem Hanım bu memnuniyette en çok emeği geçen insanlardır. İl dışından gelen tüm spor camiası elemanlarını çok iyi ağırladıklarını duymak beni mutlu etti. Otelimiz 4 yıldızlı statüde. Yarı olimpik yüzme havuzu olan ve termal havuzları olan aile oteli. Kendileri de burada bir aile ortamı bulduklarını söylediler. Sıcak bir ortam oluştuğunu belirttiler. Müşteri memnuniyeti beni çok mutlu ve memnun etti. İnşallah bu başarımızı daha ileri götüreceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme