Her şey Sandıklı için – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı için elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin akşam yemeği davetine katıldı.Mart ayı itibarı ile Sandıklı’da temizlik işleri görevini devir alan Ertuğrul şirketi Genel Müdürü Öner Aydoğdu'nun da katıldığı yemekte Belediye Başkan Yardımcısı H. Barbaros Atasoy ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü [&hellip]

Her şey Sandıklı için

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı için elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilerin akşam yemeği davetine katıldı.
Mart ayı itibarı ile Sandıklı’da temizlik işleri görevini devir alan Ertuğrul şirketi Genel Müdürü Öner Aydoğdu’nun da katıldığı yemekte Belediye Başkan Yardımcısı H. Barbaros Atasoy ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Özkan ve tüm temizlik işleri personeli hazır bulundu.
2014 yılı Mart ayı başında İlçenin temizlik işlerini devir alan Ertuğrul şirketi Genel Müdürü Aydoğdu Sandıklı’nın temizliği için 5 kamyon ve 2 traktörle çalışmaya başladıklarını söylerken çöp hizmetlerinin aksatılmadan yürümesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Yemek davetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çöl, temizlik işçilerinin çok önem arz eden bir görevi ifa ettiklerini belirtti. Çöl,“Sandıklı için el birliği ile gece gündüz demeden çalışarak Sandıklı’mızı olması gereken yere getireceğiz. Sizlerinde işinize sahip çıkarak elinizden geleni yapacağınıza eminim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme