• Haberler
  • Genel
  • Her ‘Pazar’ böyle olsa – Kocatepe Gazetesi

Her ‘Pazar’ böyle olsa – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, dün deplasmanda karşılaştığı rakibi Pazarspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün Pazar İlçe Stadyumu’nda Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Mor-beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında güzel bir oyun sergileyerek 3 puana uzandı. Şimşek, böylelikle geçen hafta kaybettiği Aydınspor müsabakasını da telafi etti. Mor-beyazlı ekip, önemli bir maçı [&hellip]

Her 'Pazar' böyle olsa

Afyonkarahisarspor, dün deplasmanda karşılaştığı rakibi Pazarspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün Pazar İlçe Stadyumu’nda Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Mor-beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında güzel bir oyun sergileyerek 3 puana uzandı. Şimşek, böylelikle geçen hafta kaybettiği Aydınspor müsabakasını da telafi etti. Mor-beyazlı ekip, önemli bir maçı daha kazanarak puanını 9’a yükseltti.

Kârlı Pazar’lık

Afyonkarahisarspor, dün deplasmanda karşılaştığı rakibi Pazarspor’u 2-1 mağlup etti

Müsabakaya kontrollü başlayan Afyonkarahisarspor 24’üncü dakikada İsmail’in ceza alanı dışından sol çaprazdan sert şutu ile 1-0 öne geçti.
34’üncü dakikada Feyyaz’ın pasında Anıl’ın sert şutunu kaleci Çağrı çıkardı.
39’uncu dakikada Gökhan Altuntaş’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta yaptığı ortaya arka direkte iyi yükselerek kafayı vuran Ziya takımını deplasmanda 2-0 üstünlüğe taşıdı. İlk yarının son dakikasında Pazarspor’un kaleyi karşıdan gören pozisyonda kullandığı serbest vuruşta Osman düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı bire indirdi: 1–2.
Pazarspor’da Erdinç Çepoğlu 54. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. İkinci yarıda her iki takımın da çabası golü bulmaya yetmeyince konuk Afyonkarahisarspor Pazar deplasmanından 3 puanla döndü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme