• Haberler
  • Gündem
  • Her öğrenciye akademik başarı takvimi hazırlanıyor

Her öğrenciye akademik başarı takvimi hazırlanıyor

Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Erol, Kurumsal İletişim Müdürü Ali Ahlatcı ve Halkla İlişkiler Birimi Görevlisi Senem Adıbelli, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Erol, 'Türkiye ve Afyonkarahisar'daki eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Eğitimin kalitesinin artmasında bizim de katkımızın [&hellip]

Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Erol, Kurumsal İletişim Müdürü Ali Ahlatcı ve Halkla İlişkiler Birimi Görevlisi Senem Adıbelli, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Afyon Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Şenay Erol, “Türkiye ve Afyonkarahisar’daki eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Eğitimin kalitesinin artmasında bizim de katkımızın olduğunu düşünüyoruz” dedi.
SOSYAL SORUMLULUĞA ÖNEM VERİLİYOR
Doğa Koleji’nin sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını kaydeden Şenay Erol, “Şehit ve gazi çocuklarımıza kontenjanımız var. Üç şehidimizin çocuğu, Afyon Doğa Koleji’nde okuyor. Biz bu konuya önem veriyoruz” diye konuştu.
VELİLER DE EĞİTİMİN İÇİNDE
Şenay Erol, şöyle devam etti:
“Biz Eğitim Danışmanlarımız aracılığıyla öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Her öğrencimiz için akademik başarı takvimi oluşturuyoruz. Ailelerimize de Eğitim Danışmanları vasıtasıyla ulaşıyoruz. Velilerimizi eğitimin içine çekiyoruz. Okulumuzda İngilizce, İspanyolca, Almanca ve Fransızca dersleri bulunuyor.”
ABDİOĞULLARI TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları da Doğa Koleji’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Abdioğulları, Doğa Koleji’nin eğitim camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme