• Haberler
  • Genel
  • “Her maça aynı ciddiyetle hazırlanacağız”

“Her maça aynı ciddiyetle hazırlanacağız”

Yapılan fikstür belirlemesinden sonra açıklamada bulunan Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, ilk maç, ikinci maç ya da son maç demeden tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi 2015-16 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un fikstürü belirlendi. Belirlenen fikstür ile ilgili düşündüklerini aktaran Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, maç ayırt etmeden her maça aynı [&hellip]

"Her maça aynı ciddiyetle hazırlanacağız"

Yapılan fikstür belirlemesinden sonra açıklamada bulunan Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, ilk maç, ikinci maç ya da son maç demeden tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi

2015-16 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un fikstürü belirlendi. Belirlenen fikstür ile ilgili düşündüklerini aktaran Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, maç ayırt etmeden her maça aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını ifade etti. Hedeflerinin Play-Off’lar olduğunu söyleyen Başkan Aydoğan, “Bütün takımları biliyoruz ve tanıyoruz. İlk maç veya ikinci maç ya da tüm maçları ayırt etmeden aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Her maç bizim için önemli. Hepsine de aynı ciddiyetle hazırlanıp müsabakalara çıkacağız. Hedefimiz Play-Off’larda oynamak. Bu sene iyi bir takım oluşturduk. İnşallah geçen sene ki zorlukları yaşamadan güzel bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Play-Off’lara gidersekte inşallah bir üst lige çıkmayı da hedefliyoruz” dedi.
“HAFTAYA TOPLANACAĞIZ”
Gelecek hafta Basketbolcuların toplanacağını aktaran Başkan Aydoğan, “Maçlarımız 10 Ekim’de başlacak. Basketbolcularımızı da önümüzdeki hafta toplacağız. Park Hastanesi’nden randevu bekliyoruz. Sağlık muayeneleri yapıldıktan sonra inşallah antrenmanlara başlayacağız. 13-18 Eylül’de Federasyon Kupası başlıyor orada da mücadele edeceğiz” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
Afyon Belediyespor’a katkılarından ve Afyon’un adını duyurmak adına yaptıkları için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür eden Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan şu sözlerle konuşmasını tamamladı:
“Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a müteşekkiriz, bize her şeyimiz daha iyi olsun, her zaman Afyon’un hak ettiği değerlere sahip olması için destek veriyor. Afyon’un adını en iyi şekilde duyurmaya çalışan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Afyon Yaz Futbol Festivali’nin oluşmasında en fazla ilgil ve alaka gösteren Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, Afyon’un adını en iyi şekilde duyurduğunu biliyoruz. Afyon’un ufkunu açtı, olmayacak gibi görünen şeylerin gerçekleşmesinde, herkesin güldüğü şeylerin 6 sene sonra yapılması Burhanettin Başkanın yapması herşeyin bir ispatı olmuştur. Afyon Belediyespor alarak biz de müteşekkiriz. Sadece Afyon’un gelişmesine ön ayak olmuyor. Gittiğimiz yerlerde bizimle ilgilenirlerken de farklı davranıyorlar. Başkınımız herkesin Afyonkarahisar’a bakış açısını değiştirdi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Federasyon Kupası Fikstürü Çekildi

2015-16 sezonu Türkiye Basketbol Ligi fikstür belirleme töreninin ardından da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Federasyon Kupası fikstürü belirlendi. Federasyon Kupası maçları, üç grupta 6 takımın mücadelesi ile gerçekleşecek. 13-18 Eylül’de Eleme Grubu, 2-6 Ekim’de ise Final Grubu müsabakaları oynanacak olan Federasyon Kupası gruplarında Afyon Belediye C Grubu’nda yer aldı.
A Grubu’nda Gelişim Koleji, Best Balıkesir, Akhisar Belediye, Mamak Belediye, Ankara DSİ, Adanaspor ve Gediz Üniversitesi takımları mücadele edecek.
B Grubu’nu ise Bandırma Kırmızı, Eskişehir Basket, İstanbul DSİ, Tofaş, Denizli Basket ve Sakarya Büyükşehir Belediye takımları oluşturuyor.
Afyon Belediyespor’un buluduğu C Grup’nda Final Gençlik, Perytevniyal, Socarspor, Acıbadem Üniversitesi ve Melikşah Üniversitesi takımları yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme