Her kurum için hedef belirlenecek

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, önümüzdeki dönemde her kurum için hedef belirleyeceğini söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri hazır bulundular.BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZVali Hakan Yusuf Güner 'Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar için [&hellip]

Her kurum için hedef belirlenecek

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, önümüzdeki dönemde her kurum için hedef belirleyeceğini söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri hazır bulundular.
BİRLİKTE HAREKET
EDECEĞİZ
Vali Hakan Yusuf Güner; “Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar için hemen her kuruma kendi alanları doğrultusunda makro amaçlar ve hedefler belirleyeceğim. Bu amaçları da yerine getirirken başta Sayın Bakanımız,siyasilerimiz, ATSO ve sivil toplum örgütlerini tek paydada birleştirmeye çalışacağım. Bu amaçlar şehrin ortak amaçlarında hemen her kurum ve kuruluşlar üzerine düşen görevi yerine getirecektir. İlimiz için en iyisini yerine getirmek için Bakanımız, siyasilerimiz, her kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme