Her gün yeni bir köpek saldırısı

Afyonkarahisar şehir merkezinin değişik bölgelerinden hemen hemen her gün köpek saldırısı haberi aldıklarını belirten hemşehrilerimiz, 'Bu işe kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor' fikrinde birleşiyorlar   Afyonkarahisar şehir merkezindeki hemen hemen tüm cadde ve sokakları ele geçirmiş bulunan başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlike her geçen günü büyüyor. Geçtiğimiz Cuma günü Karayolları Parkı arkasında okuluna gitmekte olan 6 [&hellip]

Afyonkarahisar şehir merkezinin değişik bölgelerinden hemen hemen her gün köpek saldırısı haberi aldıklarını belirten hemşehrilerimiz, “Bu işe kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor” fikrinde birleşiyorlar

Afyonkarahisar şehir merkezindeki hemen hemen tüm cadde ve sokakları ele geçirmiş bulunan başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlike her geçen günü büyüyor.
Geçtiğimiz Cuma günü Karayolları Parkı arkasında okuluna gitmekte olan 6 yaşındaki bir çocuk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan köpek çevreden yetişenler tarafından köpeklerin saldırısından kurtarıldıktan sonra ailesi tarafından hastanede tedavi altına alındı.
Şehrin hemen hemen her mahallesinde sürekli köpek saldırısı haberlerine rastlandığını belirten Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bu yönde kalıcı tedbirler alınmasını istiyorlar.
Şehrin en merkezi noktası olan Anıtpark karşısında bile aynı ayda vatandaştan daha çok başıboş köpek bulunduğuna dikkat çeken hemşehrilerimiz, “Belediye yetkilileri yasaların köpeklerin toplanmasına izin vermediğini söylüyor. Bu hayvanlar ise her gün yeni bir olaya karışıyorlar. Biz katledilmelerinden yana değiliz ama bu işe kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor.” çağırısında bulunuyorlar.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme