• Haberler
  • Genel
  • Her etkinlikte toplum gözetilecek – Kocatepe Gazetesi

Her etkinlikte toplum gözetilecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da 'Asım'ın Nesli'ni yetiştirmek amacıyla kurulan Girişimci Genç Liderler Derneği, her etkinliğinde toplum menfaatlerini gözetecek Afyonkarahisar'da yaşları 20 ile 30 arasında değişen gönüllüler, yeni bir dernek kurdu. Girişimci Genç Liderler Derneği adındaki demokratik kitle örgütünün kurucusu Behlül Beşen, her etkinliklerinde toplumsal fayda hedeflediklerini söyledi. Beşen, 'Afyon'da gençlerin hem kendilerini geliştirmeleri, hem de toplumsal konulara duyarlılıklarının [&hellip]

Her etkinlikte toplum gözetilecek

Afyonkarahisar’da “Asım’ın Nesli”ni yetiştirmek amacıyla kurulan Girişimci Genç Liderler Derneği, her etkinliğinde toplum menfaatlerini gözetecek

Afyonkarahisar’da yaşları 20 ile 30 arasında değişen gönüllüler, yeni bir dernek kurdu. Girişimci Genç Liderler Derneği adındaki demokratik kitle örgütünün kurucusu Behlül Beşen, her etkinliklerinde toplumsal fayda hedeflediklerini söyledi. Beşen, “Afyon’da gençlerin hem kendilerini geliştirmeleri, hem de toplumsal konulara duyarlılıklarının artması için Girişimci Genç Liderler Derneği’ni kurduk. Seminerler, projeler, kampanyalar mutlaka olacak; ama nihai hedefimiz, Mehmet Akif Ersoy’un tarif ettiği ‘Asım’ın Nesli’ne ulaşmaktır” dedi.
SOMA İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK
Toplumsal fayda gözeterek yaptıkları Soma etkinliğinden bahseden Beşen, “Soma’ya yaşanan maden kazasından sonra yetim kalan çocuklar için oyuncak kampanyası düzenledik. Bu kampaya için bir seminer gerçekleştirdik. Seminere katılan arkadaşlarımız, salona oyuncaklarla geldi. Böylece hem kendileri için hem de Soma’daki kardeşlerimiz için ellerini taşın altına koydular. Toplanan oyuncakları inşallah Haziran ayı sonunda Soma’ya göndereceğiz” şeklinde konuştu.
BİLGİ TOPLUMU İÇİN GİRİŞİMCİLİK
Girişimci Genç Liderler Derneği hakkında bilgiler veren Behlül Beşen, şöyle devam etti:
“Girişimci Genç Liderler Derneği Afyonkarahisar’da kurulmuş olan “insan” merkezli bir dernektir.Derneğin kısa adı Genç Lİ-DER dir. Girişimci Genç Liderler Derneği; herkesin ve özellikle gençliğin; güven içinde, gelişmiş, kalkınmış, refah düzeyi yüksek, her yönden güvenli bir Türkiye sevdalısı olma ülküsüne bağlı, moral değerlerle bezenmiş bireyler olmalarını önemser. Bu nedenle her düzeyde özgür, bilgi toplumu olma yolunda girişimciliği arttıracak araçlarla donatılmış bir çalışma yöntemini benimser.”
DERNEK’İN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Girişimci Genç Liderler Derneği’nin Kurucu Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor:
Behlül Beşen, M.Fatih Halatcı, Furkan Çimen, İsmet Baran, Arzum İnallez, Dilek Bedir, Abdullah Şenaslan, Cihan Atabey. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme