“Her Bağış Çok Değerli”

Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın, Basın Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın, ”Felaket zamanlarında hızlı ve etkili bir şekilde yardımlarımızı ulaştırarak halkımızın yaralarını sarmak için çalışıyoruz” dedi.

Kızılay İl Başkanı Yakın, Kızılay’ın sadece afet zamanlarında değil, her zaman önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, “Kızılay olarak düzenli kan bağışları ile kan ihtiyacımızı karşılıyoruz. Kan bağışlarının ne kadar hayati önem taşıdığını her fırsatta vurguluyoruz. Düzenlediğimiz kampanyalar ve etkinliklerle halkımızı kan bağışına teşvik etmeye çalışıyoruz. Her bir bağış, bir hayat kurtarma potansiyeline sahip” dedi.

Kızılay İl Başkanı Yakın, Kızılay’ın gençlere yönelik projelerinden de bahsederek, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlara yönelik eğitim programları, sosyal sorumluluk projeleri ve çeşitli etkinliklerle bilinçli ve duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Afyonkarahisar’da da gençlerimizle birlikte birçok başarılı projeye imza attık” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk, Kızılay’ın çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kızılay’ın yaptığı bu değerli çalışmaların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi. Toplantı, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi

Bakmadan Geçme