HEPAR'da görev değişimi – Kocatepe Gazetesi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) AfyonkarahisarKurucu İl Başkanı Selçuk Doğan '2016 yılının ortalarında üç ay gibi kısa bir sürede teşkilatlanarak, özverili bir şekilde arkadaşlarım ile il başkanlığı binamızı açtık. Daha sonra tamamı genç insanlardan oluşan yönetim ekibimiz ve gönüllülerimiz ile bir siyasi partinin ötesine geçecek tarzda Kitap Okuma etkinlikleri, 23 Nisanlar'da Bayrak Dağıtımları, 19 Mayıs [&hellip]

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) AfyonkarahisarKurucu İl Başkanı Selçuk Doğan “2016 yılının ortalarında üç ay gibi kısa bir sürede teşkilatlanarak, özverili bir şekilde arkadaşlarım ile il başkanlığı binamızı açtık. Daha sonra tamamı genç insanlardan oluşan yönetim ekibimiz ve gönüllülerimiz ile bir siyasi partinin ötesine geçecek tarzda Kitap Okuma etkinlikleri, 23 Nisanlar’da Bayrak Dağıtımları, 19 Mayıs Basın Açıklamaları ve Yürüyüşleri, Şehitlerimizin geride kalanları temalı Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok Fotoğraf Sergisi, Sendika ve Dernek Ziyaretleri gerçekleştirdik. 2017’de 26 Ağustos Zafer Yürüyüşüne katılan tek siyasi parti olarak varlığımızı iyice hissettirdik. Turan Kültür Derneği vasıtasıyla Osman Pamukoğlu’nu Afyonlularla ve üniversiteli gençlerle konferans ile buluşturduk” dedi.
HEPAR İl Başkanı Mehmet Gergin ise “Verdiği emekler ve çalışmalar için Selçuk Başkanımıza teşekkür ediyorum. İl Teşkilatımızı kendisi, genç arkadaşlarımız ve gönüllü arkadaşlarımız ile sıfırdan önemli noktalara getirdik. Mali şartları öğrenci harçlıkları ve gönüllülerin bağışları ile sağladık. Bundan sonra gelinen noktayı korumak ve ileriye taşımak için arkadaşlarımız ile mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme