Hep AFYOK tek AFYOK – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un en büyük, sürekli ve tek destekçisi AFYOK Taraftar Grubu İscehisarspor maçında da takımını yalnız bırakmadı. Afyonspor sevgisini gelip geçici heves olmadığına dikkat çeken AFYOK üyeleri 'Önceden de AFYOK vardı bundan sonra da AFYOK olacak' diyerek takım sevgilerini dile getirdiler. Maç başlamadan saatler önce stadyuma gelen AFYOK [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un en büyük, sürekli ve tek destekçisi AFYOK Taraftar Grubu İscehisarspor maçında da takımını yalnız bırakmadı. Afyonspor sevgisini gelip geçici heves olmadığına dikkat çeken AFYOK üyeleri “Önceden de AFYOK vardı bundan sonra da AFYOK olacak” diyerek takım sevgilerini dile getirdiler. Maç başlamadan saatler önce stadyuma gelen AFYOK Taraftar Grubu kapıların açılmasıyla birlikte tribündeki yerini aldı. Hazırlıklarını tamamlayan AFYOK Taraftar Grubu yaklaşık 5 bin kişilik grubuyla desteğe başladı. Takımın sahaya ısınmak için çıktığı sırada sesini yükselten AFYOK Grubu maçın sonuna kadar hiç durmadan  slogan ve marşlarla desteğini sürdürdü. Maçın başlamasıyla Türk bayraklarıyla gösteri yapan AFYOK, stadda adeta bir şölen havası oluşturdu. Afyonspor’un gol bulmasıyla birlikte yerinde duramayan AFYOK İscehisar’ın attığı gollerde de desteğini kesmeden Afyonspor’u destekledi. Maçın sonunda kazanan AFJET Afyonspor’la sevincini paylaşan AFYOK Grubu Üyeleri her zaman Afyonspor’u destekleyeceklerini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Stoperlerden birlik mesajı

AFJET Afyonspor’un kaptanı ve stoperi Yasin Çelik ile İscehisarspor stoperi Muaz Kurtay
maç öncesinde saha girişinde bir araya gelerek dostluk ve kardeşlik mesajı verdi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup 23. hafta müsabakalarında AFJET Afyonspor’la İscehisarspor’un karşı karşıya geldiği maç öncesinde soyunma odasından çıkan ve saha girişinde karşılaşan AFJET Afyonspor’un kaptanı ve stoperi Yasin Çelik ile İscehisarspor stoperi Muaz Kurtay birbirlerine sarılıp centilmenlik mesajı verdiler. Maç öncesinde birbirlerine başaralar dileyen stoperler futbolun dostluk, kardeşlik olduğunu belirterek, özellikle bugünlerde birliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme