• Haberler
  • Spor
  • Hentbolun yıldızları yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Hentbolun yıldızları yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler müsabakaları 5 okul takımının katımıyla yapıldı. Spor Kompleksi Spor Salonları'nda yapılan müsabakalara Şemsettin Karahisari Ortaokulu, Oruçoğlu Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu ve Özel Yavuzoğlu Ortaokulu katıldı.Yapılan müsabakalar sonucunda Özel Yavuzoğlu Ortaokulu namağlup şampiyon [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler müsabakaları 5 okul takımının katımıyla yapıldı. Spor Kompleksi Spor Salonları’nda yapılan müsabakalara Şemsettin Karahisari Ortaokulu, Oruçoğlu Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu ve Özel Yavuzoğlu Ortaokulu katıldı.
Yapılan müsabakalar sonucunda Özel Yavuzoğlu Ortaokulu namağlup şampiyon oldu. Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci, Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu üçüncü ve Şemsettin Karahisari Ortaokulu dördüncü oldu.

Bakmadan Geçme