Hentbolun yıldızı bugün belli olacak

Okul Sporları Hentbol Yıldız erkeklerde final maçları bugün oynanacak. Yarı finali kazanan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ile Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu finalde karşı karşıya gelecek   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları çeşitli branşlarda devam ediyor. Hentbol Yıldız Erkekler müsabakalarında da sona gelindi. Dün [&hellip]

Okul Sporları Hentbol Yıldız erkeklerde final maçları bugün oynanacak. Yarı finali kazanan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ile Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu finalde karşı karşıya gelecek

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları çeşitli branşlarda devam ediyor. Hentbol Yıldız Erkekler müsabakalarında da sona gelindi. Dün yapılan Yarı final maçlarının ardından bugün de final maçları oynanacak. Yarı finalde Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu rakibini 29-5’lik skorla mağlup etti. Diğer yarı final maçında ise Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu, Abdürrahim Mısri Ortaokulu ile karşılaştı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçı Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu 15-11 kazanarak finale terfi eden diğer takım oldu.
Yarı final maçlarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da yakından takip etti. Kasapoğlu’na Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen de eşlik etti.
Finale terfi eden Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu ile Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’nun maçı bugün saat 13.00’te Tınaztepe Spor Salonu’nda başlayacak. Kazanan grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Yarı finalde elenen Abdürrahim Mısri Ortaokulu ile Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu ise üçüncülük maçı için sahneye çıkacak. Üçüncülük maçı da bugün Tınaztepe Spor Salonu’nda saat 12.00’de başlayacak.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme