• Haberler
  • Spor
  • Hentbolda şampiyonlar belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Hentbolda şampiyonlar belli oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar oynanan final maçların sonrasında kupalar sahiplerini buldu. Kız ve Erkek kategorilerinde ilk 4 dereceye giren takımlara ödüllerini Hentbol İl Temsilcisi Özcan Şarlak takdim etti.Yıldız Erkekler'de birinci Özel Afyon Doğa Ortaokulu, ikinci Abdurrahim Mısri Ortaokulu, üçüncü [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar oynanan final maçların sonrasında kupalar sahiplerini buldu. Kız ve Erkek kategorilerinde ilk 4 dereceye giren takımlara ödüllerini Hentbol İl Temsilcisi Özcan Şarlak takdim etti.
Yıldız Erkekler’de birinci Özel Afyon Doğa Ortaokulu, ikinci Abdurrahim Mısri Ortaokulu, üçüncü Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu olurken dördüncü de Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu oldu.
Yıldız Kızlar’da ise birinci Abdurrahim Mısri Ortaokulu, ikinci 125. Yıl Ortaokulu, üçüncü Köprülü Ortaokulu ve dördüncü ise Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu olmayı başardı.

Bakmadan Geçme