Hentbolcular yarı finaller için Afyon'da

Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar'da yapılıyor 8-11 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar'da Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonu'nda yapılan Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakalarına 16 ilin birinci takımları katılıyor. 8 kız ve 8 erkek takımından oluşan turnuvaya 200'den [&hellip]

Hentbolcular yarı finaller için Afyon’da

Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılıyor

8-11 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’da Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonu’nda yapılan Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakalarına 16 ilin birinci takımları katılıyor. 8 kız ve 8 erkek takımından oluşan turnuvaya 200’den fazla sporcu katılırken 4 gün sürecek yarı final müsabakalarında 28 maç yapılacak. A ve B Grubu’nda yarışan 8 Yıldız Kız takımının A Grubu takımlarını Muğla Bodrum S.A. Hakim Bilgili Ortaokulu, Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, Kırşehir Sırrı Kardeş Ortaokulu ve Bolu Kültür Ortaokulu oluşturuyor. B Grubu’nda Denizli Üçler Ortaokulu, İstanbul Göktürk İmam Hatip Ortaokulu, Ankara Ahi Evran Ortaokulu ve İzmir Bornova Mevlana Ortaokulu takımları yarışıyor.
Erkekler Yıldız Hentbol Takımları da yine A ve B grubu olarak 2 ayrıldı. 4’er takımdan oluşan iki grupta 8 yıldız erkek takımı bulunuyor. A Grubu’nda Ankara Ahi Evran Ortaokulu, Aydın Nazilli Fatih Ortaokulu, Çorum Mustafa Kemal Ortaokulu ve İzmir Güzelbahçe MEV. Ortaokulu takımları mücadele ediyor. B Grubu’nda ise İstanbul Ö. Hisar Vakfı Ortaokulu, Adana Dervişler Ortaokulu, Bursa Hazinedaroğlu Özkan Ortaokulu ve Denizli Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu mücadele eden takımlar.
Okullar arası Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakalarında yapılan maçlardan sonra, A Grubu 1’incisi Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu olurken, Muğla Bodrum S. A. Hakim Bilgili Ortaokulu ikinci oldu. Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler ve Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakaları bugün yapılacak maçların ardından tamamlanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme