• Haberler
  • Genel
  • Hentbol teknik toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Hentbol teknik toplantısı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Hentbol Küçükler Grup müsabakalarının teknik toplantısı Grand Arı Otel'de 10 kız ve 10 erkek takımının idareci ve antrenörlerinin katılımıyla yapıldı Hentbol Küçük Erkeler ve Kızlar Grup müsabakalarının teknik toplantısı Grand Arı Otel'de Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Zeki Kuş, Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan, Hentbol il Temsilcisi Özcan [&hellip]

Hentbol teknik toplantısı yapıldı

Hentbol Küçükler Grup müsabakalarının teknik toplantısı Grand Arı Otel’de 10 kız ve 10 erkek takımının idareci ve antrenörlerinin katılımıyla yapıldı

Hentbol Küçük Erkeler ve Kızlar Grup müsabakalarının teknik toplantısı Grand Arı Otel’de Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Zeki Kuş, Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan, Hentbol il Temsilcisi Özcan Şarlak, müsabakalarda yarışacak 10 kız ve 10 erkek takım idareci ve antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İl Müdürü Zeki Kuş toplantıda müsabakalara girecek olan takımlara başarılar diledi.
MÜSABAKAYA KATILACAK TAKIMLAR
A Grubu, Muğla Köyceğiz Toparlar Ortaokulu, Aydın Söke Akçakonak Ortaokulu, Burdur Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Isparta Yedişehitler Ortaokulu’ndan oluşuyor.
B Grubu takımları İzmir Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ Ortaokulu, Antalya Şahin Evler Ortaokulu, Denizli Bahçelievler Ortaokulu oldu.
C Grubu’da ise Afyonkarahisar Özel Osmanbey Koleji, Uşak Atatürk Ortaokulu, Konya Selçuk Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu takımları yarışacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme