Hentbol Şampiyonası tamamlandı

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde yapılan Hentbol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Aksaray Belediyesi şampiyon oldu   Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen Hentbol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 8 grupta toplam 30 takım üç ayrı salonda mücadele ederken, finalde Aksaray Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi karşı karşıya geldi. Üsküdar Belediyespor’u 17-15 mağlup eden Aksaray Belediyesi şampiyon oldu. 3’üncülük maçında da [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde yapılan Hentbol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Aksaray Belediyesi şampiyon oldu

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Hentbol Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 8 grupta toplam 30 takım üç ayrı salonda mücadele ederken, finalde Aksaray Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi karşı karşıya geldi. Üsküdar Belediyespor’u 17-15 mağlup eden Aksaray Belediyesi şampiyon oldu.
3’üncülük maçında da Adana Adasokağı, Ankara EGO Spor’u 25-20 yenerek üçüncü oldu. Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyonanın en değerli kalecisi seçilen Adana Adasokağı kalecisi Nisa Seyirt ve en değerli oyuncusu seçilen Aksaray Belediyesi oyuncusu Kübra Nur Cesur’a ödülleri verildi.
Şampiyon Aksaray Belediyesi takımına kupa ve madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ikincilik ödülünü Şube Müdürü İsmail Kılıç, En değerli Oyuncu ödülünü ise Fedarasyon Afyonkarahisar İl Temsilcisi Özcan Şarlak takdim etti.

Bakmadan Geçme