• Haberler
  • Spor
  • Hentbol müsabakaları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Hentbol müsabakaları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Afyonkarahisar'a verilen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası ikinci müsabakaları ile devam ediyor. İlk gün oynanan ilk iki maçta TED Ankara Koleji İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 26-21 mağlup ederken Karabükspor ile Eskişehir Büyükşehir Belediyespor 20-20 berabere kaldı.HATAY İLK MAÇINI KAZANDIGünün diğer maçlarında ise B Grubu'nda mücadele eden Hatay Altınözü ile Bursa Nilüfer karşı [&hellip]

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’a verilen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası ikinci müsabakaları ile devam ediyor. İlk gün oynanan ilk iki maçta TED Ankara Koleji İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 26-21 mağlup ederken Karabükspor ile Eskişehir Büyükşehir Belediyespor 20-20 berabere kaldı.
HATAY İLK MAÇINI KAZANDI
Günün diğer maçlarında ise B Grubu’nda mücadele eden Hatay Altınözü ile Bursa Nilüfer karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maçta Hatay rakibi üzerinde kurduğu üstünlükle maçı 34-27 kazandı.
B Grubu ikinci maçında Göztepe ile Muğla Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça oldukça hızlı başlayan Göztepe ilk yarıyı da farklı skorla kazanmayı başardı. İkinci yarının başlamasıyla yine hızlı bir oyun sergileyen Göztepe maçın sonunda da 34-14 kazandı.
İLK GÜNÜ MİLLİ
PİYANGO BAY GEÇTİ
C Grubu’nda Milli Piyango’nun bay geçtiği ilk gün Bolu Sebenspor ile Konya Selçuklu Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Sebenspor olurken rakibini zorlayan Selçuklu geride kaldı. İlk yarıyı önde tamamlayan Sebenspor maçın sonunda 34-25 kazandı.
ALOVA KIL PAYI KAZANDI
Günün son maçında D Grubu takımları Alova ile Adana Sarıçam karşı karşıya geldi. Beşiktaş’ın bay geçtiği oynanan maç başa baş geçti. Maçın sonuna kadar süren üstünlük çabası izlenmeye değer bir görüntü ortaya çıkardı. Alova ile Sarıçam arasındaki maçın sonuna kadar süren çekişme izleyenlere de “Finale yakışır maç oldu” yorumunu yaptırdı. Maçın son anlarında bulduğu golle öne geçen Alova maçı 26-25 kazandı.
İZMİR 1 FARKLA KAYBETTİ
İkinci günün ilk maçında A grubu takımları İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Karabükspor karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar süren çekişmeyi son anlarda bulduğu golle Karabükspor 22-21 kazandı.
ESKİŞEHİR
TED’E BOYUN EĞDİ
Günün ikinci maçında Eskişehir Büyükşehir Belediyespor ile TED Ankara Koleji karşı karşıya geldi. Maça iki ekipte hızlı başlarken son ataklarda goller atmayı başaran TED Ankara Koleji maçı 22-27 almayı başardı.
 >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme