Hentbol hakem kursuna başvurular başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Hentbol İl Temsilciliği tarafından il genelinde hakem ihtiyacını karşılamak amacıyla hentbol hakem kursu açılacak. 24-26 Şubat 2016 tarihleri arasında Spor Kompleksi B Blok toplantı salonunda yapılması planlanan kurs için başvurular başladı. Kursa katılmak isteyen aday hakemler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi'ne başvurabilir.BAŞVURUŞARTLARIKursiyerlerden kurs başlangıcında [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Hentbol İl Temsilciliği tarafından il genelinde hakem ihtiyacını karşılamak amacıyla hentbol hakem kursu açılacak. 24-26 Şubat 2016 tarihleri arasında Spor Kompleksi B Blok toplantı salonunda yapılması planlanan kurs için başvurular başladı. Kursa katılmak isteyen aday hakemler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’ne başvurabilir.
BAŞVURU
ŞARTLARI
Kursiyerlerden kurs başlangıcında dilekçe, nüfus cüzdan fotokopisi, tahsil durum belgesi istenecek. Ayrıca kursa katılan kursiyerler kursta başarılı olduğu takdirde belgeler şartları yerine getirenler hakem olarak göreve başlayacak.
Kursa katılacak aday hakemlerde; T.C. vatandaşı olmak, en az lise veya dengi okul öğrencisi olmak, 16 yaşından küçük, 25 yaşından büyük olmamak, Sağlık durumunun hakemlik yapmaya elverişli olduğunu doktor raporu ile belgelemek, yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak, Spor Genel Müdürlüğü veya Federasyon tarafından altı ay veya daha fazla ceza verilmemiş olması aranan şartlar olarak belirlendi.

Bakmadan Geçme