• Haberler
  • Genel
  • Hentbol grupları başladı – Kocatepe Gazetesi

Hentbol grupları başladı – Kocatepe Gazetesi

19-21 Mart tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu'nda 2014-2015 sezonu Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları yapılıyor 19-21 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenen 2014-2015 sezonu Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları AKÜ BESYO Spor Salonu'nda yapılan maçlarla başladı. Müsabakaların başlangıcında açılış seremonisi [&hellip]

Hentbol grupları başladı

19-21 Mart tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonu’nda 2014-2015 sezonu Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları yapılıyor

19-21 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenen 2014-2015 sezonu Okul Sporları Hentbol Küçük Erkekler ve Kızlar müsabakaları AKÜ BESYO Spor Salonu’nda yapılan maçlarla başladı. Müsabakaların başlangıcında açılış seremonisi düzenlenirken seremoniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, her iki kurumun Şube Müdürleri, İl Temsilcileri, Gözlemciler, Öğretmen ve çok sayıda sporcu katıldı. Açılış seremonisinde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Seremoninin ardından önce kız sonra erkek maçları oynandı.
KIZLARIMIZ DA
ERKEKLERİMİZ DE MAĞLUP
Afyonkarahisar’da yapılan Grup müsabakalarında mücadele eden iki temsilcimizde Uşak temsilcileri ile oynadıkları ilk maçlarında mağlubiyeti tattı.
Afyonkarahisar’ı temsil eden Küçük Kızlar’da birinci olan takım Osmanbey Koleji ilk gün Uşak Atatürk Ortaokulu’na 2-15’lik farklı skorla mağlup oldu.
Erkeklerdeki temsilcimiz olan Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu yine Uşak temsilcisi olan Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu’na 4-19’lık farklı skorla mağlup oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme