• Haberler
  • Gündem
  • HEMZEMİN GEÇİTLERDE farkındalık etkinliği düzenlendi

HEMZEMİN GEÇİTLERDE farkındalık etkinliği düzenlendi

Uluslararası Hemzemin Geçit Farkındalık Günü kapsamında hemzemin geçitlerde meydana gelebilecek kazaları önleyebilmek için araç sürücüleri ve yayalar bilgilendirildi   11 Haziran Uluslararası Hemzemin Geçit Farkındalık Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Âdem Sivri de katıldı. SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ DE ZİYARET EDİLDİ TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Emniyet ve Kalite Yönetimi [&hellip]

Uluslararası Hemzemin Geçit Farkındalık Günü kapsamında
hemzemin geçitlerde meydana gelebilecek kazaları önleyebilmek
için araç sürücüleri ve yayalar bilgilendirildi

11 Haziran Uluslararası Hemzemin Geçit Farkındalık Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe TCDD 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Âdem Sivri de katıldı.
SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ DE ZİYARET EDİLDİ
TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, Emniyet ve Kalite Yönetimi Servis Müdür Vekili Oğuz Güngör ilgililerle birlikte hemzemin geçitlerde karayolu araç kullanıcılarına buralarda meydana gelecek kazaları önleyebilmek için bilgilendirme yaptı. Araç sürücülerine ve sürücü kursiyerlerine bilgilendirme broşürüyle hediyeler verildi. Hemzemin geçitlerdeki etkinlik sonrası sürücü kursları ziyaret edilerek yetkililer tarafından kursiyerlere hemzemin geçitlerde uyulması gereken kurallar noktasında bilgi verildi.
2021 EMNİYET VE EĞİTİM YILI
TCDD 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri, sürücü kurslarında kursiyerlerin dersine katılarak hemzemin geçitlerde uyulması gereken kurallar ve bu kuralların can ve mal güvenliği açısından önemini vurguladı. Sivri, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’un 2021 yılını “Emniyet ve Eğitim Yılı” ilan ettiğini, Bölge Müdürlüğü olarak eğitim ve etkinlikleri artırdıklarını söyledi. Âdem Sivri, bu tür etkinliklerle hemzemin geçit kazalarında farkındalık oluştuğu ve kazalarda önemli düşüşlerin meydana geldiğini sözlerine ekledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme