Hemşire Büşra Çaylı, ilk 5'e girdi

Göğüs Hastalıkları Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireliği görevini yürüten Hemşire Büşra Çaylı, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ilk 5'e girdi Sağlık Bakanlığı Performans ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ülke genelini kapsayan 'Hizmet Kalite Standartları Bilgi Yarışmasına' katılan toplam 2 bin 317 hemşire arasından dereceye giren Hemşire ÇAYLI, sınav sonucunun kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.9 [&hellip]

Hemşire Büşra Çaylı, ilk 5’e girdi

Göğüs Hastalıkları Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireliği görevini yürüten Hemşire Büşra Çaylı, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ilk 5’e girdi

Sağlık Bakanlığı Performans ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından ülke genelini kapsayan “Hizmet Kalite Standartları Bilgi Yarışmasına” katılan toplam 2 bin 317 hemşire arasından dereceye giren Hemşire ÇAYLI, sınav sonucunun kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.
9 yıldır Afyonkarahisar Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığını belirten Büşra ÇaylıI yaklaşık 2 yıldır hastanedeki kalite geliştirme çalışmalarında aktif olarak çalıştığını vurguladı.
Sağlık Bakanlığı Performans ve Kalite Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 2. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi kapsamında düzenlenen “Hizmet Kalite Standartları Bilgi Yarışması internet üzerinden katıldı.
Toplam 20 soru ve 20 dakikalık süreyi başarıyla değerlendiren Hemşire Çaylı’ya ödülü 28 Mayıs- 02 Nisan tarihleri arasında Antalya’ da düzenlenecek olan Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi esnasında takdim edilecek.

Bakmadan Geçme