Hemşehrimiz Çetin, Kocatepe’yi ziyaret etti

Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti Konya Vali Yardımcısı, hemşehrimiz Sefa Çetin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Sezer Küçükkurt’la görüş alışverişinde bulunan Çetin, kamu idareciliği ve bilimsel araştırmalarını paralel bir şekilde devam ettirdiğini söyledi.(Kocatepe Haber Merkezi) SEFA ÇETİN KİMDİR? Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde, Yüksek Lisans eğitimini Londra [&hellip]

Hemşehrimiz Çetin, Kocatepe'yi ziyaret etti

Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

Konya Vali Yardımcısı, hemşehrimiz Sefa Çetin, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Gazetenin imtiyaz sahibi Sezer Küçükkurt’la görüş alışverişinde bulunan Çetin, kamu idareciliği ve bilimsel araştırmalarını paralel bir şekilde devam ettirdiğini söyledi.
(Kocatepe Haber Merkezi)

SEFA ÇETİN KİMDİR?

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde, Yüksek Lisans eğitimini Londra Middlesex Üniversitesi Sosyal Politika Anabilim Dalında, Doktora eğitimini de Adana Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü’nde tamamlayan Sefa Çetin, Ankara Üniversitesi Avrupa Topluluğu Araştırma Merkezi’nde de “AB ve Uluslararası İlişkiler Uzmanlık Eğitimi” aldı.
Kamu idareciliğinde 25’inci yılını yaşayan Çetin, Kaymakamlık, İçişleri Bakanlığı’ndaki çeşitli görevlerden sonra Kütahya, Çorum ve Konya Vali Yardımcılıkları yaptı. Çetin iyi derecede İngilizce, orta düzeyde Fransızca ve başlangıç düzeyinde Almanca biliyor.

Bakmadan Geçme