• Haberler
  • Genel
  • Hemşehrimiz, başarının şifrelerini yazdı – Kocatepe Gazetesi

Hemşehrimiz, başarının şifrelerini yazdı – Kocatepe Gazetesi

TÜSİAV Başkanı Hemşehrimiz Veli Sarıtoprak’ın “İş Dünyasının Başarı Şifreleri” isimli kitabı yayınlandı TÜSİAV Başkanı hemşerimiz Veli Sarıtoprak’ın yazdığı İş Dünyasının Başarı Şifreleri adlı kitabı yayınlandı. Veli Sarıtoprak kitabını ilk olarak Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Dünyaca ünlü Kalp Cerrahı Tayfun Aybek'e imzalayarak hediye etti.Konuyla ilgili açıklama yapan CHP'li Toptaş 'Veli Başkan Ankara'da iş dünyasında bulunan [&hellip]

Hemşehrimiz, başarının şifrelerini yazdı

TÜSİAV Başkanı Hemşehrimiz Veli Sarıtoprak’ın “İş Dünyasının Başarı Şifreleri” isimli kitabı yayınlandı

TÜSİAV Başkanı hemşerimiz Veli Sarıtoprak’ın yazdığı İş Dünyasının Başarı Şifreleri adlı kitabı yayınlandı. Veli Sarıtoprak kitabını ilk olarak Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Dünyaca ünlü Kalp Cerrahı Tayfun Aybek’e imzalayarak hediye etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP’li Toptaş; “Veli Başkan Ankara’da iş dünyasında bulunan 100’e yakın işadamı ile yaptığı söyleşileri Milliyet gazetesinde yayınlamıştı. Bugün kalıcı eser olarak kitaplaştırmış. Hemşerisi olarak bize takdim etti. Sayın Sarıtoprak’ı tebrik ediyorum. Ayrıca gönüllü Afyonkarahisarlı olan değerli hocam Tayfun Aybek ile beraber kitabın ilk dağıtımına başlamamız mutlu etmiştir. Yazdığı kitabının ücretsiz olarak dağıtılacağını duydum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme