• Haberler
  • Gündem
  • Hemşehrimden 'danışmanlık' bekliyorum – Kocatepe Gazetesi

Hemşehrimden 'danışmanlık' bekliyorum – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak'ın Yeşil Cami yanındaki seçim ofisinde projelerini anlatan fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışına partililer ve vatandaşlar ilgi gösterdi.'AFYON'U MİLLETLE BERABER YÖNETECEĞİZ'İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak serginin açılış kurdelesini Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, MHP eski Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ın Yeşil Cami yanındaki seçim ofisinde projelerini anlatan fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışına partililer ve vatandaşlar ilgi gösterdi.
“AFYON’U MİLLETLE BERABER YÖNETECEĞİZ”
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak serginin açılış kurdelesini; Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdülkadir Akcan, MHP eski Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Telek, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti İGM Üye Adayları Alper Yağcı, İGM adayı İsmail Kumartaşlı ile birlikte kesti. Proje galerisi sergisi hakkında bilgi veren Koçak, “Bilindiği üzere projelerimizi milletimizle gerek gezerek gerekse televizyon ekranlarında ve gazetelerde seçim süreci boyunca paylaştık. Evleri, meydanları gezerek paylaşıp anlattık. Şimdi de milletimize arz ediyoruz. Milletimizin görüşlerini katkılarını düşüncelerini almak adına bugün bu galeriyi açtık. Buraya bir defter koyduk. Düşüncelerini, eksik gördüklerini insanlarımız yazsınlar. Güçlendirmek istedikleri konuları burada belirterek bize danışmanlık yapsınlar. Biz bu milletle beraber Afyonkarahisar’ı yöneteceğiz.” dedi.
“VATANDAŞ GÖRÜŞÜNÜ DEFTERE YAZSIN”
Vatandaşların projelerine yönelteceği düşünce ve katkıları çok önemsediğini söyleyen Koçak şöyle konuştu:
“İnsanlarımız rahat rahat projelerimizi gezsin, görsün, çayını kahvesini içsin, görüşlerini de defterimize yazsınlar. Biz o görüşlerden istifade edeceğiz.  Projelerimizi geliştireceğiz. İnşallah bu projeleri Afyonkarahisarımıza kazandırdığımızda şehrimiz daha da değişecek. Bunlar projelerimizin tamamı değil büyük bir kısmı. Birçok projemiz var. İnşallah seçildiğimiz de projelerimizi en iyi şekilde uygulayacağız. Afyonkarahisarımızı bölgenin en güzel şehirlerinden biri haline getireceğiz. Türkiye’nin örnek belediyelerinden biri haline dönüştüreceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme