• Haberler
  • Gündem
  • “Hemşehri dayanışması önemli” – Kocatepe Gazetesi

“Hemşehri dayanışması önemli” – Kocatepe Gazetesi

İstanbul’da faaliyet gösteren Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suat Benli ile yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.Son yapılan genel kurul sonrasında dernek faaliyetlerini kaldığı yerden sürdürdüklerini belirten Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suat Benli, “Özellikle İstanbul’da gerçekleşen yerel seçimler öncesinde hemşehrilerimizle dayanışma adına önemli çalışmalarda bulunduk. Hem Afyonkarahisarlı siysetçilerimiz hem [&hellip]

İstanbul’da faaliyet gösteren Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suat Benli ile yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.
Son yapılan genel kurul sonrasında dernek faaliyetlerini kaldığı yerden sürdürdüklerini belirten Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suat Benli, “Özellikle İstanbul’da gerçekleşen yerel seçimler öncesinde hemşehrilerimizle dayanışma adına önemli çalışmalarda bulunduk. Hem Afyonkarahisarlı siysetçilerimiz hem de Afyonkarahisarlı siyasetçilerimiz derneğimezi büyük teveccüh gösterdiler. Bizler de hemşehri dayanışması adına üzerimize düşen görevleri yerine getirerek, hemşehrilerimizin buluşmalarını sağladık. Hem Şuhutlu hemşehrilerimizin hem de Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine her zaman inandıklarını bu kapsamda dernek yönetimi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Suat Benli, “Derneğimizin kurumsal bir yapı kazanması, yönetime kim gelirse gelsin rutin faaliyetlerin aksamadan yürütülmesi için çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda ilimiz yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları ile de dirsek temasımızı sürdürmekteyiz” dedi.
Şuhut’un kültür hayatına hizmet amacıyla yayınlanan kitapların yanı sıra Şuhut Ekin dergisinin yayımlanması için de son hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Başkan Suat Benli, “Bu kapsamda ilimizdeki basın yayın kuruluşlarının bizlere gösterdikleri ilgiye şükran borçluyuz. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer küçükkurt da nazik ziyaretleri nedeniyle Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Suat Benli ve yöneticilerine teşekkürlerini bildirirken, “İlimiz ve hemşehrilerimizin yararına olan her faaliyette yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Son seçimlerde hemşehri dayanışmasının önemi bir kez daha gözlendi. Bu manada hemşehrilik bilincine katkı sağlayan herkese biz de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme