Hem şehir, hem belediye kazandı

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, yıllardır vatandaşlar tarafından şikayet konusu olan Vergi Dairesi’nin yeni yerine taşınacağını söyledi.Bilhassa yaşlı ve engelli vatandaşların uzun süredir sorun yaşadığı mevcut binadan taşınacak olan Vergi Dairesi’nin artık çok daha kullanışlı, ulaşımı kolay ve modern yeni yerinde halka hizmet vereceğini kaydeden Başkan Kayacan, “Kentsel Dönüşüm Projeleri 1. Etapta gerçekleştirilen Gillak Pasajındaki [&hellip]

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, yıllardır vatandaşlar tarafından şikayet konusu olan Vergi Dairesi’nin yeni yerine taşınacağını söyledi.
Bilhassa yaşlı ve engelli vatandaşların uzun süredir sorun yaşadığı mevcut binadan taşınacak olan Vergi Dairesi’nin; artık çok daha kullanışlı, ulaşımı kolay ve modern yeni yerinde halka hizmet vereceğini kaydeden Başkan Kayacan, “Kentsel Dönüşüm Projeleri 1. Etapta gerçekleştirilen Gillak Pasajındaki boş işyeri bu amaçla Vergi Dairesine devredildi. Şehrin en işlek caddesinde atıl durumdaki alanı mülk sahipleri ile anlaşarak iş merkezine dönüştüren Belediyemiz halktan gelen yoğun talep ve şikayetler üzerine Maliye Bakanlığında girişimde bulunmuş ve yapılan görüşmeler sonucunda Bolvadin Vergi Dairesinin taşınacağı yeni mekan 1 milyon 900 bin lira karşılığında adı geçen kuruluşa devredilmesi konusunda mutabakat sağlanmıştı. Konu ile ilgili hazırlanan protokol Belediyemiz ve Maliye Bakanlığı arasında imzalanarak yürürlüğe girdi. Böylece kullanılamaz durumdaki, metruk bir bölge, iş merkezi olarak şehre hizmet verirken, bir blok da Vergi Dairesi Olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Belediyemiz de satışlardan ciddi bir gelir elde etmiş oldu.” dedi.

Bakmadan Geçme