Hem kültür, hem çevre gelişiyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği tarafından AKÜ Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi çevre ağaçlandırması yapıldı Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi çevre ağaçlandırması çalışmaları, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği'nin (AKSAM) katkılarıyla yapıldı.Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi binalarının çevresinde yapılan çalışmalara Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu [&hellip]

Hem kültür, hem çevre gelişiyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği tarafından AKÜ Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi çevre ağaçlandırması yapıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi çevre ağaçlandırması çalışmaları, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği’nin (AKSAM) katkılarıyla yapıldı.
Devlet Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi binalarının çevresinde yapılan çalışmalara Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ve vatandaşlar katıldı.
BALKANLIOĞLU DA FİDAN DİKTİ
Yaklaşık 300 fidanın toprakla buluştuğu çalışmada bir fidan da Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından dikildi. Vali Balkanlıoğlu, vatandaşlara “Artık sizin de dikili bir ağacınız oldu. Bu tür çalışmalarda yer alan ve bunlara destek veren herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
GENÇLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR
AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu da kültür ve sanat alanında AKSAM çatısı altında yaptıkları çalışmaların yanında doğayı yeşillendirme görevlerinin de olduğunu söyledi. Bu tür çalışmalara desteklerinin her zaman süreceğini belirten Alimoğlu, gençlere bu sayede çevre bilinci aşıladıklarını da ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme