Hem hayırlı hem 'Uğur'lu açılış

Uğur Dershaneleri 180. şubesini Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine görkemli bir törenle açtı. Açılışı ilçe Kaymakamı Samet Erçoşkun'un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı Eğitim konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur Dershaneleri 180. şubesini Sandıklı ilçesinde hizmete açıldı. Açılışa ilçe Kaymakamı Samet Erçoşkun, ilçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet BuluT, Uğur Dershanesi Genel Müdür Yardımcısı Turgay Polat, Uğur [&hellip]

Hem hayırlı hem “Uğur”lu açılış

Uğur Dershaneleri 180. şubesini Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine görkemli bir törenle açtı. Açılışı ilçe Kaymakamı Samet Erçoşkun’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı

Eğitim konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur Dershaneleri 180. şubesini Sandıklı ilçesinde hizmete açıldı. Açılışa ilçe Kaymakamı Samet Erçoşkun, ilçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet BuluT, Uğur Dershanesi Genel Müdür Yardımcısı Turgay Polat, Uğur Dershanesi yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan ilçe Kaymakamı Samet Erçoşkun, eğitime verilen önemin artması gerektiğini ifade etti. Eğitime verilen desteğin fayda sağladığına dikkat çeken Kaymakam Erçoşkun, “Eğitim konusunda öğrencisinden idarecesine kadar heyecanlarını kaybetmişler ve bu heyecanı yeniden vermek durumundayız. Eğitime gönül vermiş hayır sever insanlarımız sürekli kaçak güreşiyorlar. Minderin dışındalar. Eğitim konusunda ceplerini dikmişler maalesef. Eğitim ile alakalı olan yetkili Müdürlerimiz ile kapı kapı dolaştık. Eğitim için neler yapabiliriz diye, işimizi gücümüzü bıraktık. Sadaka cinsinden bize verilen yardımlar ile maalesef çalışmaları tamamlamak sorunda kaldık. Netice alamadık ama bu işinde peşini bırakmayacağız. Ya bu işi yapacağız ya da bu diyarı terk edeceğiz. Diyarı terk etmeyeceğimize göre bu işi yapacağız. Bu nedenle bu gün burada ilçemize dershane açan Uğur dershanesi yetkililerine de teşekkür ediyorum. Dershanenin ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
“SANDIKLI’YA AÇTIĞIMIZ ŞUBEYİ 180 ŞUBEMİZLE BULUŞTURACAĞIZ”
Uğur Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Polat, Sandıklı’ya açılan Şube’nin ilçeye faydalı olacağına inandığını ifade ederek, Sandıklı’yı Türkiye’deki ve dünyadaki Uğur dershanelerine bağlayacaklarını söyledi. Polat, “Burada 180. Uğur dershanesini açıyoruz. Ama biz burada Uğur dershanesinden daha fazlasını açacağız. Buradan Sandıklıyı İstanbul’a bağlayacağız. Sandıklı’yı Van’a bağlayacağız, Sandıklı’yı Adana’ya, Antalya’ya ve 180 şubemize bağlayacağız. Bu yetmeyecek. Sandıklıyı Amerika’ya Çin’e ve Rusya’ya bağlayacağız. Buz buraya dershane şubesi açmaya gelmedik. Sizlerin çocuklarını Bahçeşehir Fen Teknoloji lisesine almaya geldik. Sizlerin Çocuklarını Bahçeşehir Üniversitesinde okutmaya geldik. Çocuklarınıza daha iyi eğitim vermeye geldik” diye konuştu.
İNSAN YETİŞTİRMEK
ZOR BİR SANAT
İnsan yetiştirmek sanatların en zoru olduğunu söyleyen Sandıklı ilçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut, eğitimin anne rahminden başlayıp mezara kadar sürdüğünü belirtti. Müdür Bulut, “Uğur dershanelerinin ilçemize açtığı dershanenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnsan yetiştirmek sanatların en zorudur. İnsan anne rahminden mezara kadar eğitimle yetişmektedir. Çeşitli kademelerden insanlarımızı yetiştirip topluma kazandırmak, çok önemli ve faz geçilmezler arasındadır. Eğitimci olarak bizlere emanet edilen teslim edilen çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip topluma kazandırarak, geleceği onlara emanet etmek içerisindeyiz. İlçemizde on bine yakın öğrencimiz eğitim görmektedir” şeklinde konuştu.
SANDIKLI’YA UĞUR GELDİ
Sandıklı Uğur Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özaşkın, Uğur dershanesini Sandıklı’ya kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. “Türkiye genelinde 180 şubesi bulunan Uğur Dershaneleri eğitim kalitesini Sandıklı İlçesine kazandırmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Özaşkın daha sonra şöyle devam etti; “Bilinçli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın eğitimden geçtiğine inanan Uğur ailesi olarak Sandıklımızın eğitiminde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. İlçe Kaymakamımızın başlatmış olduğu eğitim seferberliğine de her türlü katkıda bulunmaya hazırız. Bu mutlu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta kaymakamımız Samet Ercoşkun’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut, Genel Merkezimize ve Afyonkarahisar Uğur Dershanesi Müdürü Abdullah Taş’a ve Sandıklı halkına teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından 12 derslik 900 öğrenci kapasiteli dershanenin açılışını Kaymakam Samet Erçoşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut ve Uğur Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Polat yaptı. Dershaneyi gezen Kaymakam Erçoşkun, derslikler ve eğitim ile ilgili Genel Müdür Yardımcısı Polat’tan bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme