Hem Güner'e ziyaret hem de iftar yemeği

Voleybol İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, İl Hakemleri, Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği Başkanlığı ve Yönetim kurulu önce Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti, ardından da iftar yemeği için Voleybol Sevenler ve Hakemler Dernek binasında bir araya geldi. Vali Güner ziyaretine ilişkin açıklama yapan Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, 'Sayın Valimiz Hakan [&hellip]

Hem Güner’e ziyaret hem de iftar yemeği

Voleybol İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, İl Hakemleri, Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği Başkanlığı ve Yönetim kurulu önce Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti, ardından da iftar yemeği için Voleybol Sevenler ve Hakemler Dernek binasında bir araya geldi. Vali Güner ziyaretine ilişkin açıklama yapan Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, “Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Voleybol İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, İl Hakemleri, Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği Başkanlığı ve Yönetim kurulu olarak hoş geldin ziyaretinde bulunduk ve Afyon’da voleybol hakkında bilgi verdik. Sayın valimize bu sıcak ve samimî karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun.” ifadesine yer verdi.
VOLEYBOL HAKEMLERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Vali Güner ziyaretinden sonra İftar yemeğinde artan kişi sayısı Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği’nde bir araya geldi. Dernek yönetiminin finanse ettiği iftar yemeğinde yaklaşık 25 kişilik Voleybol İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, İl Hakemleri, Voleybol Sevenler ve Hakemler Derneği Başkanlığı ve Yönetimi hep birlikte yemek yedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme