Hem görüş, hem güç aldı

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi Afyonkarahisar’ın markaları olan ve çıtasını yükseltmiş bir şehir olması için kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Afyonkarahisar’daki sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi. 20’yi aşkın STK katıldıToplantıya 20’yi aşkın sivil toplum örgütü temsilcisi katılırken, toplantının açılış konuşmasını [&hellip]

Hem görüş, hem güç aldı

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Afyonkarahisar’ın markaları olan ve çıtasını yükseltmiş bir şehir olması için kurulan Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Afyonkarahisar’daki sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
20’yi aşkın STK katıldı
Toplantıya 20’yi aşkın sivil toplum örgütü temsilcisi katılırken, toplantının açılış konuşmasını AGP Derneği Başkanı Önder Çelik yaptı. Çelik, Afyonkarahisar’ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine değer verdiklerini belirterek hep birlikte Afyonkarahisar için çalışmak amacıyla böyle bir dernek kurduklarını bildirdi. Çelik, Dernek’in her türlü görüşe açık olduğunu hatırlatarak, sivil toplum örgütü temsilcilerinin fikirlerini serbest bir biçimde paylaşabileceğini vurguladı. Çelik, Dernek’in paydaşlarından birinin de sivil toplum kuruluşları olacağını kaydetti.
Afyonkarahisar sevgisi
olanların derneği
Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yağmur da Dernek’i kurduktan sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra pek çok kurum ve kuruluşu ziyaret ettiklerine dikkat çekti. Afyonkarahisar sevgisi taşıyanlar için bu Dernek’in bir buluşma noktası olacağını kaydeden Yağmur, öncelikli hedef olarak bahar sonu-yaz başında Afyonkarahisar’ın termal potansiyelinin masaya yatırılacağı Afyonkarahisar Buluşması gerçekleştirmek istediklerini bildirdi.
Afyon dışında da pek çok Afyonlu derneği var
Afyonkarahisarlı-ların, Afyon dışında da etkin olduğunu hatırlatan Yağmur, “Bir masayı 15 kişi, aynı yerden tutarsa kaldıramaz. Herkes masanın ayrı ayrı yerlerinden tutarsa o masa kalkar. Biz, gücümüzü, Afyonkarahisar’daki sivil toplum örgütlerinin başarısından alıyoruz. Afyonkarahisar dışında İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de ve pek çok ilde Afyonluların sivil toplum örgütü kurmaları da bizim için avantaj” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme