'Hem esnaf çocuğuyum, hem de esnaflık yaptım'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ı Başkan Konak, Başkan Vekili Kocabaş ve meslek odası başkanları karşıladı.'HEM ESNAF ÇOCUĞUYUM,HEM DE ESNAFLIK YAPTIM'Baba mesleğinin esnaflık olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, 'Hem babam esnaftı, hem de 24 Haziran [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ı Başkan Konak, Başkan Vekili Kocabaş ve meslek odası başkanları karşıladı.
“HEM ESNAF ÇOCUĞUYUM,
HEM DE ESNAFLIK YAPTIM”
Baba mesleğinin esnaflık olduğunu söyleyen Milletvekili Taytak, “Hem babam esnaftı, hem de 24 Haziran gününe kadar kendim de esnaflık yaptım. O nedenle, esnafın sorunlarını, dert ve sıkıntılarını en iyi anlayanlardan biriyim. Esnafımızın her derdine koşturmak bizim ilk önceliklerimizdendir” dedi.
Esnafın daha iyi şartlarda çalışması için gerekli girişim ve düzenlemelerde hep ön saflarda olacağını söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, “Bir ayağımız Afyonkarahisar’da olacak. Her zaman istişare edip, her zaman içiçe olacağız” diye konuştu.
MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın ziyaretinden son derece mutlu olduklarını söyleyen ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, “Bu dönem, esnafımız çok büyük destek ve kolaylıklar gördü. Bundan sonra da daha fazla destek için Sayın Milletvekilimiz Taytak’dan yardım bekliyoruz. Esnaf çocuğu ve esnaf olması bizim için avantajdır. Ziyareti nedeniyle kendisine esnafımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
GİRİŞİMCİLİK KURSUNA
KATILANLARI ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar Kahveciler Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılanları da ziyaret eden Milletvekili Taytak,  girişimci adaylarına hem kurs hem de iş hayatlarında başarı diledi.
MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak’ın ziyaretine, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Gazeteci Yazar Ertuğrul Sevim ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Milletvekili Taytak’ın ziyaretinde Berberler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kosdak ile Şoförler Odası Başkan Vekili Veli Seyman da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme