Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem eğlendiler, hem öğrendiler

Hem eğlendiler,  hem öğrendiler

İllüzyonist İlkay Çiğdem sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çay Belediyesi’nin organizasyonuyla ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi

 

Öğrencilere illüzyonla ilgili bilgiler veren İlkay Çiğdem, illüzyonun görsel sanatların bir dalı olduğunu belirterek yaptığı işin sihir olmadığını sadece göz yanılması olduğunu söyledi.
Birbirinden ilginç numaraları öğrencilerle paylaşan illüzyonist Çiğdem, öğrencilere bilinçsiz bir şekilde cep telefonu kullanımının insan sağlığına verdiği zararlar, kolanın zararları ile ağız ve diş temizliğinin önemi ile ilgili bilgiler verdi.
Çay Belediye Başkanı Uzman Dr. Hüseyin Atlı ise, “Çocuklarımızın hayal dünyasını etkileyen her şey eğitimini de büyük ölçüde etkilemektedir. Belediyemizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem eğlenmesi hem de bilgilendirilmesini amacıyla İlçemizin yetiştirmiş olduğu sanatçılarımızdan illüzyonist İlkay Çiğdem ile bir program düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu organizasyonda çocuklarımıza teknoloji çağının hastalığı cep telefonu, bazı çocuk dizilerinde el hareketleriyle yapılan şeylerin asla sihir olmadığını ve bunun olumsuz etkileri ile ağız ve diş temizliğinin önemi anlatılarak çocuklarımız hem eğlendi hem de bilgilendirildi. Program köy ve kasaba okullarımızda devam edecek.” dedi.