Hem doğal, hem ekonomik “zengilik” olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar İlindeki orman varlığı, eko turizm kapasitesi, doğal, kültürel, arkeolojik ve jeolojik kaynak değerleri ile var olan kaynak değerlerinin Afyonkarahisar'ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projelerin ortaya konulduğu, korunan alanlarda yaşayan vatandaşların sorunları ile şu ana kadar yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı [&hellip]

Hem doğal, hem ekonomik "zengilik" olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar İlindeki orman varlığı, eko turizm kapasitesi, doğal, kültürel, arkeolojik ve jeolojik kaynak değerleri ile var olan kaynak değerlerinin Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak projelerin ortaya konulduğu, korunan alanlarda yaşayan vatandaşların sorunları ile şu ana kadar yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Daire Başkanları Necdet Demirel, Cemal Akcan, Haluk Özder ile Eskişehir Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları ve ilgili daire müdürleri katıldılar.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu; konunun önemine değinerek, Afyonkarahisar’daki orman varlığının çoğaltılması ve korunan alanlarda yapılacak olan projelere verdiği önem ile desteğinden dolayı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür etti. Çalışmaların Afyonkarahisar bölgesinde hızla sürdüğünü söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahi-sar’daki değerlerimizin ekonomiye kazandırılması ve gelir getirici unsurlar haline getirilmesi için projeler üretildiğini ve bu projelerin gözden geçirildiğini söyledi.
Toplantıda; Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu tarafından 2012 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Toplantıda soru cevap şeklinde bilgi alış-verişinde bulunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme