Hem ailelere, hem iş yeri sahiplerine uyarı

AKÇEVRE Derneği Başkanı Dr. İbrahim Karadağ, yılbaşı kutlamalarının Anadolu kültüründe yerinin bulunmadığını söyledi AKÇEVRE Derneği Başkanı Dr. İbrahim Karadağ, yılbaşı kutlamaları konusunda büyük-küçük herkesi uyardı. Karadağ, “Çoğu Anadolu’nun saf, temiz insanlarından oluşan AVM sahipleri, müşteri çekmek adına bu kültür bozumuna zemin hazırlıyorlar. Bilmiyorlar ki gelecek neslin içinde kendi evlatları da olacak, bu bozulmadan kendileri de [&hellip]

Hem ailelere, hem iş yeri sahiplerine uyarı

AKÇEVRE Derneği Başkanı Dr. İbrahim Karadağ, yılbaşı kutlamalarının Anadolu kültüründe yerinin bulunmadığını söyledi

AKÇEVRE Derneği Başkanı Dr. İbrahim Karadağ, yılbaşı kutlamaları konusunda büyük-küçük herkesi uyardı. Karadağ, “Çoğu Anadolu’nun saf, temiz insanlarından oluşan AVM sahipleri, müşteri çekmek adına bu kültür bozumuna zemin hazırlıyorlar. Bilmiyorlar ki gelecek neslin içinde kendi evlatları da olacak, bu bozulmadan kendileri de bir şekilde etkilenecek. Ailecek gittiğimiz AVM’lerde yılbaşı paketlerinde alkol olmak üzere ahlâken kabul etmediğimiz evlilik dışı cinsel birliktelikleri sevimlileştiren hediyelere kadar pek çok malzeme var. Bunlar haliyle hem biz aileleri rahatsız ediyor hem de çocuklarımızın, gençlerimizin aklının karışmasına, bu yollara yönelmelerine neden oluyor.Ahlâkı ve kültürü önceleyen derneğimiz adına öncelikle iyi niyet sahibi iş yeri sahiplerine seslenmek istiyoruz; Lütfen maddî kazanç adına manevî felakete öncülük etmeyin! Bugün menfaat adına görmezden geldiklerimiz, yarın karşımıza bir canavar olarak dikilirse yapacak çok fazla bir şeyimiz kalmayabilir” dedi.
YARINDAN DA MESULÜZ
Karadağ, ailelere de seslenerek “Ailelere sesleniyoruz; Çocuklarımıza sahip çıkıp onlara güzel örnek olalım. Bizlerin zamanında gördüğü sıkı akrabalık bağlarını yeniden yaşatıp evlatlarımızı yalnız bırakmayalım ki onları karanlıklara, kötü alışkanlıklara elimizle itmeyelim! Güzel olanı yine güzel sözlerle telkin edelim, kırıcı olmaktan kaçınalım. Duyarlı ve sorumluluk sahibi bizler, sadece bugünümüzden değil aynı zamanda yarınımızdan da mes’ulüz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme