• Haberler
  • Genel
  • Helvacıoğlu ailesinden örnek yardım – Kocatepe Gazetesi

Helvacıoğlu ailesinden örnek yardım – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın tanınmış eşrafından Helvacıoğlu ailesi tarafından Devlet Hastanesine 2 adet EKG cihazı bağışı yapıldı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi ile Kardiyoloji Kliniğinde kullanılmak üzere bağışı yapılan EKG cihazları, Helvacıoğlu ailesi fertlerince hastane yetkililerine teslim edildi.Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, EKG cihazlarının kardiyoloji kliniğinde olmazsa olmaz bir cihaz olduğunu, özellikle kalp hastaları [&hellip]

Helvacıoğlu ailesinden örnek yardım

Afyonkarahisar’ın tanınmış eşrafından Helvacıoğlu ailesi tarafından Devlet Hastanesine 2 adet EKG cihazı bağışı yapıldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi ile Kardiyoloji Kliniğinde kullanılmak üzere bağışı yapılan EKG cihazları, Helvacıoğlu ailesi fertlerince hastane yetkililerine teslim edildi.
Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, EKG cihazlarının kardiyoloji kliniğinde olmazsa olmaz bir cihaz olduğunu, özellikle kalp hastaları için çok önemli olduğunu vurgulayarak, kardiyoloji çalışanlarının işlerini kolaylaştıracaklarını belirtti. Başhekim Duran; “Bağışı yapılan EKG cihazları binlerce hastada kullanılacak ve bu kadar hastanın tedavisinde etken olacak. Çok anlamlı çok yerinde bir bağış oldu. Özellikle bağışı gerçekleştiren Şükrü- Müfide Helvacıoğlu’na hem hastanemiz hem de hastalarımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi. Müfide Helvacıoğlu ise hastaların tedavisinde katkılarının olduğu düşüncesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek cihazların hayırlı olmasını diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme