Helmann Holding, Afyon'da Turizm İmarlı Arsa Satacak

Kurumsal arsa üretimi hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Helmann Holding, Afyonkarahisar'da 24 bin metrekarelik bir arsayı satışa çıkardı

Helmann Holding, Ankara ve Afyonkarahisar’da 200 bin metrekarelik arsayı ihale usulüyle satacağını duyurdu. Helmann Holding’in bu duyurusunun ardından Afyonkarahisar’daki arsanın ayrıntıları ortaya çıktı. Buna göre Helmann Holding, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Osmanköy’de 24 bin 578 metrekarelik, 5 kat izinli termal turizm ve ticari imarlı arsa satacak. Helmann Holding’in açıklamasında “Arsa, İstanbul’dan Antalya’ya, Bursa’dan Antalya’ya, Kütahya’dan Denizli’ye, Kütahya’dan Afyon’a, Eskişehir’den Antalya’ya, Kütahya’dan Isparta’ya, Kütahya’dan  Uşak’a, Kütahya’dan  Muğla’ya giden sürücülerin tercih edecekleri ilk karayolu üzerinde yer almaktadır. Ülkemizde termal turizm denilince akla gelen ilk şehrimiz olan Afyon, tarım ve hayvancılık sektörleri için önemli bir pazar payına sahiptir. Afyon, A sınıfı teşvik yeridir. Arsa, Ankara-İstanbul Güzergahına yeni açılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu’na ve Çevre Yolu’na cephelidir” denildi.

Haber

AVM PROJESİ DE VAR

Helmann Holding’in Afyonkarahisar’da alışveriş merkezi projesi de bulunuyor. Holding’in internet sitesinde “Helmann Arsa Afyon, güçlü ve yeni nesil bir vizyonla hayat buluyor. Hastane, otel, yeme-içme mekânları, akaryakıt istasyonu, zincir marketler, eğlence-dinlenme alanları ve dünyaca ünlü markaların yer alacağı bir AVM inşa ediyoruz. Ve tüm bunları parselinizin çevresine konumlandırıyoruz. Arsanızı özel kılan işte bu dünya. Bu çemberin içinde kalın ve kazançlı çıkın. Arsanıza ister villanızı yapın ister çiftlik evinizi ister hobi bahçenizi… Ya da kaç zamandır ertelediğiniz projenizi gerçekleştirin. Torunlara kalır diye değil, çok yakın bir gelecekte size ve sevdiklerinize kazandıracak eşsiz bir yatırım fırsatı olduğu için buradaki yerinizi alın” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme