Helen Doron Afyon’da ilk mezularını verdi

Helen Doron Anaokulu, Afyonkarahisar’da ilk mezunlarını verdi Helen Doron Anaokulu ilk mezunları ve aileleri için mezuniyet yemeği verdi. Okul yöneticileri ilk mezunlarını vermenin onurunu yaşadı.Helen Doron Anaokulu yönetiminden yapılan açıklamada, yeni yılda yeni öğrencilerle Afyonkarahisar halkına hizmet sunmaya devam edileceği kaydedildi. Açıklamada “Çocuklara rahat, güven verici, hijyenik ve ergonomik bir ortam sunmaya devam ediyoruz. Anaokulumuzda [&hellip]

Helen Doron Afyon'da ilk mezularını verdi

Helen Doron Anaokulu, Afyonkarahisar’da ilk mezunlarını verdi

Helen Doron Anaokulu ilk mezunları ve aileleri için mezuniyet yemeği verdi. Okul yöneticileri ilk mezunlarını vermenin onurunu yaşadı.
Helen Doron Anaokulu yönetiminden yapılan açıklamada, yeni yılda yeni öğrencilerle Afyonkarahisar halkına hizmet sunmaya devam edileceği kaydedildi. Açıklamada; “Çocuklara rahat, güven verici, hijyenik ve ergonomik bir ortam sunmaya devam ediyoruz. Anaokulumuzda tüm uygulamalar anaokulu öğretmenleri, yardımcıları ve İngilizce öğretmenleri tarafından birlikte gerçekleştirilir. Helen Doron Metodu, çocukların ana dili gibi İngilizce öğrenmelerinin yanı sıra kendilerini ifade etme becerilerinin ve özgüvenlerinin artmasını, sosyalleşmelerini hedefler. Yeni şeyler öğrendiklerini gören çocuklar, özel materyallerin de yardımıyla İngilizceye çabucak adapte olur, zevkle ve isteyerek öğrenirler. Helen Doron metodunda, çocukların; resim, müzik yeteneklerinin geliştirilmesi, matematik analiz ve düşünce biçiminin oluşturulması, temel fen bilgilerine sahip olmaları, hijyeni tanımaları ve uygulamaları, fiziksel gelişimlerine katkıda bulunulması, kişi ve kitlelerle iletişim kurma becerilerinin arttırılması temel hedefler arasında yer alıyor.” denildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme