Helal Belgeli işyeri – Kocatepe Gazetesi

Yeni Saraçlar Çarşısı'nda açılan Hisaroğlu Sucukları'nın Helal Gıda Belgesi bulunuyor Afyonkarahisar'da Helal Gıda Belgeli bir işyeri açıldı. Yeni Saraçlar Çarşısı'ndaki Hisaroğlu Sucukları'nın açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta dua edildikten sonra [&hellip]

Helal Belgeli işyeri

Yeni Saraçlar Çarşısı’nda açılan Hisaroğlu Sucukları’nın Helal Gıda Belgesi bulunuyor

Afyonkarahisar’da Helal Gıda Belgeli bir işyeri açıldı. Yeni Saraçlar Çarşısı’ndaki Hisaroğlu Sucukları’nın açılışına Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Afyonkarahisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta dua edildikten sonra kurban kesildi.
“AFYONLULARI BEKLERİZ!
İşletme hakkında bilgi veren Hasan Hancıoğlu, “Ali Yıldırım’la birlikte Helal Gıda Belgemiz’le, sağlıklı leziz tat vermek için bu işletmeyi açtık. Halkımızı bekleriz. Daha güzel işyerleri açıp, halka kaliteli hizmeti ulaştırmak istiyoruz” dedi.
AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA
Hisaroğlu Sucukları’nda açılışa özel kampanya da düzenlendi. Kampanya çerçevesinde kıymanın kilogramı 17 lira 90 kuruştan, kuşbaşının kilogramı 19 lira90 kuruştan halkın beğenisine sunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme