'Hekimlik büyük özveri isteyen bir meslek'

Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe, meslek onuru, etiği ve yüreğinde insan sevgisi ile görevini icra eden meslektaşları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı sevgi ve saygı ile kutladığını belirterek, 'Hekimlik büyük özveri isteyen bir meslek. İyi ki varsınız' dedi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanlığı tarafından Cumartesi günü Kocatepe Parkı [&hellip]

Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe, meslek onuru, etiği ve yüreğinde insan sevgisi ile görevini icra eden meslektaşları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı sevgi ve saygı ile kutladığını belirterek, “Hekimlik büyük özveri isteyen bir meslek. İyi ki varsınız” dedi

Haber

Haber

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanlığı tarafından Cumartesi günü Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Törene sağlık çalışanları katıldı. Öte yandan çelenk töreni sonrası Tabip Odası yönetimi; Özel Fuar Hastanesi, Özel Park Hayat Hastanesi yöneticilerini ziyaret etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe ve beraberindeki hekimler Atatürk Anıtına çelenk sundu.
Törende meslektaşlarına ve sağlık çalışanlarına hitap eden Dr. Türe şöyle konuştu: “Meslektaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Hekimlik çok büyük özveri, zaman isteyen kişinin kendisinden götüren ama kendisine de çok şeyler katan çok ulvi bir meslektir. Bu mesleği icra ederken her zaman yanımızda ki neferlerimiz sağlık çalışanlarımızdır. Onlarla birlikte bir ekip olarak güzel işler başardığımızı düşünüyoruz. Bir hastanın, bir çocuğun, bir annenin, bir babanın iyileştikten sonra evine giderken yüzlerinde ki mutluluk gönüllerin de ki huzur ve coşkunun hiçbir şeyle ölçülecek bir karşılığı olamaz. Bu nedenlerle bu güzel göreve meslek onuruyla, meslek etiğine uygun, yüreğinde insan sevgisi ile bu görevi icra eden tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını saygı ve sevgi ile kutluyorum. Ve diyorum ki hepiniz iyi ki varsınız.”
Tören Atatürk Anıtı’nda günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme