Hekim sıkıntısı var – Kocatepe Gazetesi

Çay Devlet Hastanesi’nde doktor sıkıntısı yaşandığı iddia edildi Afyonkarahisar’ın Çay İlçesinde açılışı yapılan Çay Devlet Hastanesi’nde hastalar doktor sıkıntısı yaşandığını iddia etti. Bina olarak mükemmel bir yapıya sahip olduğunu belirten vatandaşlar ‘Hastane bina olarak çok güzel ama doktor yok. Hizmet veren İki dahiliye uzmanı var. Biri başhekim olduğu için poliklinik hizmeti zaman zaman verebiliyor. Diğer [&hellip]

Hekim sıkıntısı var

Çay Devlet Hastanesi’nde doktor sıkıntısı yaşandığı iddia edildi

Afyonkarahisar’ın Çay İlçesinde açılışı yapılan Çay Devlet Hastanesi’nde hastalar doktor sıkıntısı yaşandığını iddia etti.
Bina olarak mükemmel bir yapıya sahip olduğunu belirten vatandaşlar ‘Hastane bina olarak çok güzel ama doktor yok. Hizmet veren İki dahiliye uzmanı var. Biri başhekim olduğu için poliklinik hizmeti zaman zaman verebiliyor. Diğer branşlar yok. Bizler de 50 kilometre uzaklıktaki Afyonkarahisar’a gitmek zorunda kalıyoruz’ dedi.
SIKINTI MAKAMA İLETİLDİ
Çay Devlet Hastanesi Başhekimi dahiliye uzmanı Uzm.Dr.Mesut Şan ise ‘Hastanemiz araç-gereç ve cihazlar son model, eksiğimiz yok. Yalnız kadro sıkıntımız var. Hastanemiz D sınıfı. C sınıfına yükseltilmesi için müracaatlarımızı ilettik. Sınıf yükseltilirse kadro verilebiliyor. Umuyorum yakında çözülecek. Pazartesi, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı. Çarşamba günleri Genel cerrah, Çocuk ve göz hastalıkları uzman doktorlar Afyonkarahisar Devlet Hastanesinden dönüşümlü olarak buraya gelerek poliklinik hizmeti veriliyor. Zaman zaman kış mevsimi nedeniyle aksamalar olabiliyor. Hastalarımız biraz anlayışlı olmalarını bekliyorum’ dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme