• Haberler
  • Spor
  • “Hedefimiz üst lig başarabilecek güçteyiz”

“Hedefimiz üst lig başarabilecek güçteyiz”

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden AFJET Afyonspor'un Futbol Şube Sorumlusu Adem Yılmaz ve Sportif Direktörü Halil İbrahim Özkaya yaptıkları açıklama ile hedefin üst lig olduğuna dikkat çekerek başarabilecekleri güçte olduklarını ifade ettiler.   AFJET Afyonspor'da moraller yükselirken Futbol Şube Sorumlusu Adem Yılmaz ve Sportif Direktörü Halil İbrahim Özkaya önemli açıklamalarda bulundu. İkili açıklaması [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden AFJET Afyonspor’un Futbol Şube Sorumlusu Adem Yılmaz ve Sportif Direktörü Halil İbrahim Özkaya yaptıkları açıklama ile hedefin üst lig olduğuna dikkat çekerek başarabilecekleri güçte olduklarını ifade ettiler.

AFJET Afyonspor’da moraller yükselirken Futbol Şube Sorumlusu Adem Yılmaz ve Sportif Direktörü Halil İbrahim Özkaya önemli açıklamalarda bulundu. İkili açıklaması ile hedefin üst lig olduğuna dikkat çekerek başarabilecekleri güçte olduklarını ifade etti
“SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ”
AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Halil İbrahim Özkaya, yaşanan kötü gidişe son haftalardaki oyun kalitesi ve kazanma isteği ile dur dediklerini dile getirerek, “Yeniden yarışın içine girmeyi başardık. Ligde kalan maçlarımızda iyi sonuçlar alarak önce Play-Off turuna oradan da şampiyon olarak üst lige çıkmak istiyoruz. Karakterli oyuncu grubuna sahibiz ve her maç sahada kazanmak için mücadelemizi son düdüğe kadar vereceğiz. Hedefimiz üst lig ve bunu başarabilecek güce sahibiz” dedi.
“AFYONSPOR
TARAFTARININ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞINA İNANIYORUZ”
AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yılmaz, zor günler artık geride kaldığına dikkat çekerek, “Yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak güçlü rakiplerin yer aldığı grupta önceliğimizi Play-Off turuna kalmak olarak belirledik. Son haftalarda da hocamız ve oyuncularımızın kazanmaya olan inancını elde ettiğimiz skorlarla da ortaya koyuyoruz. Futbol kalitesi ve karakterli kişiliği olan oyuncu grubuyla Play-Off turundan şampiyon çıkarak sezon sonunda adımızı üst lige yazdıracağımıza inanıyoruz. Bahaddin Hocamız ve değerli ekibinin gelmesi ile de takımımıza yeni bir hava geldi. İnşallah bu hava ile beraber yolun sonunda hedefimize ulaşmış oluruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda büyük Afyonspor taraftarının bizi yalnız bırakmayacağına gönülden inanıyoruz. Çünkü seyircimize en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlere geldik. Bizi tribünden daha fazla desteklemeye devam edin şampiyonluk bize çok yakın” şeklinde konuştu.
JETLER İZİN
SONRASI TOPLANDI
AFJET Afyonspor’da, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Ergene Velimeşe maçı için oyunculara verilen 2 günlük izin sona erdi. Dün akşam saatlerinde tesislerde yeniden toplanan futbolcular, bugün Teknik Direktör Bahaddin Güneş nezaretinde bir çalışma yaparak maçın hazırlıklarına başlayacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nu Haberi

Bakmadan Geçme