Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz Play-Off’u zorlamak”

Hekimoğlu Trabzon maçını 1-0

Hekimoğlu Trabzon maçını 1-0 kazanan AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Ferruh Özgün, takımın hedefinin Play-Off’a katılmak olduğunu söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 19. haftasında evinde Hekimoğlu Trabzon’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından gerçekleşen basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Ferruh Özgün, eksiklerinin bulunduğunu ve zamanla eksikleri tamamlayıp, geliştireceklerini söyledi.
“TAKIM RUHUNU OLUŞTURDUK”
Takım ruhunu oluşturduklarını ifade eden Teknik Adam Özgün, “Öncelikle oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rakibimiz de 9 maçta 8 galibiyet almış, son 5 maçta da 5 galibiyet ile almış bir takımdı. Ama bizim takımımızda Zonguldak maçından beri bir çıkış yakalamıştı. Oyuncuların enerjisi çok yüksek, takım ruhunu oluşturduk şu anda. Bunun böyle devam edeceğini tahmin etmiştik. Tabi geliştirmek istediğimiz şeyler var, gelişerek büyümemiz lazım. Kesinlikle hedefimiz Play-Off’u zorlamak, ilk beş içinde olmayı istiyoruz ama bunun için bir seri galibiyetler bizim için çok önemli. Takımımı tebrik ediyorum. Hekimoğlu’nun hocasını da tebrik ediyorum. Bizim yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. Önümüzde Urfa ve Sarıyer maçı var. İki maçtan da 6 puan alırsak üst tarafı yakalayacağımızı tahmin ediyorum. Umarım böyle olur.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti