• Haberler
  • Genel
  • 'Hedefimiz, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı nesil'

'Hedefimiz, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı nesil'

Özel Nar Tanesi Anaokulu öğrencileri, yılsonu etkinliğinde eğlendi Özel Nar Tanesi Anaokulu, yılsonu etkinliği düzenledi. Anaokulu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Evsen, 'Özel Nar Tanesi Anaokulu'nun öncelikli hedefi, kendisi ve çevresiyle barışık, düşünce ve inançlara saygılı, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı bir nesil yetiştirmektir. Çocuklarda bireysel farklılık ve yetenekleri ortaya çıkarmaya, aile, arkadaşlık, dostluk kavramlarını öğrenmelerini [&hellip]

“Hedefimiz, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı nesil”

Özel Nar Tanesi Anaokulu öğrencileri, yılsonu etkinliğinde eğlendi

Özel Nar Tanesi Anaokulu, yılsonu etkinliği düzenledi. Anaokulu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Evsen, “Özel Nar Tanesi Anaokulu’nun öncelikli hedefi, kendisi ve çevresiyle barışık, düşünce ve inançlara saygılı, çevre ve ülke sorunlarına duyarlı bir nesil yetiştirmektir. Çocuklarda bireysel farklılık ve yetenekleri ortaya çıkarmaya, aile, arkadaşlık, dostluk kavramlarını öğrenmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Özel Nar Tanesi Anaokulu olarak en önemli amacımız gelişen ve değişen teknolojiyi etkin kullanabilen, araştıran, sorgulayan, özgüveni gelişmiş, özgür bireyler yetiştirmektir” dedi.
EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR
Evsen, “Yönetim Kurulu olarak bu hedef ve amaç doğrultusunda bizleri maddi manevi yalnız bırakmayan tüm eğitim gönüllüsü dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Sizleri bir çiçek tohumu olarak ülkemin semalarına serpiyorum. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, barışı, kardeşliği yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek emeğimizin semeresi olacaktır. Tüm yaşamınızın değerli ailelerinizle birlikte sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme