'Hedefimiz 94 ruhunu yerel yönetimlere taşımak'

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı SMMM Hasan Hüseyin Uğurlu dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında projeleri hakkında bilgi verdi. Uğurlu her hafta düzenleyeceği basın toplantılarıyla projelerini ilan edeceğini söyledi. Basın toplantısında SP İl Başkanı Adnan Şenel ve partililerde hazır bulundu.'ÇAĞDAŞ KENTLERCE  İZLENEN KENT AMAÇLANIYOR'Milli Görüşün adil ve ilkeli Belediyecilik anlayışından söz eden [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı SMMM Hasan Hüseyin Uğurlu dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında projeleri hakkında bilgi verdi. Uğurlu her hafta düzenleyeceği basın toplantılarıyla projelerini ilan edeceğini söyledi. Basın toplantısında SP İl Başkanı Adnan Şenel ve partililerde hazır bulundu.
“ÇAĞDAŞ KENTLERCE  İZLENEN KENT AMAÇLANIYOR”
Milli Görüşün adil ve ilkeli Belediyecilik anlayışından söz eden SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, seçilmesi halinde emanet edilecek paraya, Belediye mülküne yetim malını sahiplenir gibi sahip çıkacaklarını söyledi. İnsana ve tüm canlılara saygı duyan bir anlayış içerisinde olacağını belirten Uğurlu, “Daima halkla beraber istişareyi ilke edinen Belediye yönetimimiz olacak. Hizmette yenilikler ve ilkler sağlayıp teknolojiyi kullanacağız. Şeffaf, güler yüzlü ve dürüst yönetimi sağlayacağız. Adil, tarafsız ve rüşvetsiz hizmet yapacağız. Hedef, çağdaş kentlerin bizi izleyeceği hizmet çeşitliliği olan, kaliteli şehir.” dedi.
“TOPLANTILAR CANLI YAYINLANACAK”
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrası göreve seçilmesi halinde hizmette partizanlık yapmayacağını, Belediye kapısının herkese açık tutulacağını belirten Uğurlu, “Her konuda adaleti gözeteceğiz. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerinin mal varlıkları ve gerçekleşen değişiklikler periyodik olarak yayınlanacak. Hizmetlerde her işi kaliteli, hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. Belediye Meclis Toplantıları televizyonda canlı yayınlanıp video arşivleri web sitesinde bulunacak. Çalışmalarda önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız. Herkesin derdi ile dertlenerek halkımızla bütünleşeceğiz.” diye konuştu.
“REFAH KENT MODELİ EGEMEN KILINACAK”
Afyonkarahisar’da ekonomik ve siyasi refah sunumunu amaçlayan ‘Refah Kenti’ modelini egemen kılmak istediğini açıklayan Uğurlu, “Refah Kenti modelini egemen kılacağız. Çatışma yerine diyalogu esas alan ‘Barış ve Huzur Siyasetini hakim kılacağız. Uyumlu Kent Yönetimini oluşturma hedeflerimiz arasındadır. Eski Afyon Şehir Bölgesi oluşturup halka hizmeti ibadet sayan bir anlayışı hakim kılmak istiyoruz. Sinerji üretmek için yerinden üretim anlayışını getirip genişletmek istiyoruz. Engellilerimizin toplumla bütünleşmesini sağlamak için Engelsiz Kentler meydana getireceğiz. İnşallah 94 ruhunu yerel yönetimlere taşımak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
“BEYAZ MASA UYGULAMASI GENİŞLETİLECEK”
Bu hafta ki basın toplantısında bazı projelerini açıklayan Uğurlu şöyle konuştu:
“Mobil Belediye Aracı Projemizle vatandaşın ayağına kadar hizmet götüreceğiz. Belediye ile vatandaş arasında bir köprü kuracağız. Seçtiğini Denetle (SE-DE) Projesi ile vatandaşların, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşları Belediye’yi denetleme yetkisine sahip olacaklar. Şeffaf ve dürüst Belediyeciliği getireceğiz. İhaleler şeffaf olacak. Belediye Çağrı Merkezi 7/24 Açık Hat Projemizle vatandaşlarımız Afyonkarahisarlı olmanın ayrıcalığını yaşayacak. 1989 yılında Milli Görüş olarak Türkiye de başlatılan Beyaz Masa uygulamasını genişleteceğiz.  Bir diğer projemiz de Herkesin Fikri Bizim İçin Değerli olacak. Tüm partilerin siyasi temsilcileriyle sivil toplum kuruluşlarıyla periyodik olarak bir araya geleceğiz. İş-Kur’la işbirliği her yıl 4 aylık periyotlarla düzenleyeceği fuarlarla işverenle iş arayan vatandaşlarımızı buluşturacağız. Tematik Parklarla Meyveyi Dalından yenilmesini sağlayacağız.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme