“Hedefimiz 2019 seçimleri” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İscehisar AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, “İlçe Teşkilat mensuplarımız ile 2019 seçimleri öncesi yapılması gerekenler nasıl çalışılması ile ilgili konuşuyoruz. İscehisar da canlı bir danışma meclisi gerçekleştirdik. Hedefimiz 2019 öncelikle yere seçimler, akabinde genel seçimler ile insallah Ak Parti iktidarının devamını ve de [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İscehisar AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.
AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, “İlçe Teşkilat mensuplarımız ile 2019 seçimleri öncesi yapılması gerekenler nasıl çalışılması ile ilgili konuşuyoruz. İscehisar da canlı bir danışma meclisi gerçekleştirdik. Hedefimiz 2019 öncelikle yere seçimler, akabinde genel seçimler ile insallah Ak Parti iktidarının devamını ve de Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Cumhurbaşkanlığının devamını inşallah sağlayacağız. İscehisar ve Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
İscehisar’a yapılacak yatırımlar konusuna da değinen Yurdunuseven, İscehisar yatırımlarının artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Ak Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen de AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak, Süleyman Karakuş ve Abdullah Özteke’ye toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme