Hedef yine başarı, yeni başarı

İkinci dönemin başlaması ile birlikte Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde faaliyet gösteren Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu geçen yıl SBS'de yakaladığı başarıya tekrar ulaşmak için 7. ve 8. Sınıf öğrencileri ile 'Hedeflerimizin Neresindeyiz?' toplantısı yaptı Toplantıya, 7.ve 8. Sınıfların derslerine giren tüm branş öğretmenleri katıldı. 1. Dönem yapılan deneme sınav sonuçlarının yansıtılarak öğrencilerin şu an ne durumda [&hellip]

Hedef yine başarı, yeni başarı

İkinci dönemin başlaması ile birlikte Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde faaliyet gösteren Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu geçen yıl SBS’de yakaladığı başarıya tekrar ulaşmak için 7. ve 8. Sınıf öğrencileri ile “Hedeflerimizin Neresindeyiz?” toplantısı yaptı

Toplantıya, 7.ve 8. Sınıfların derslerine giren tüm branş öğretmenleri katıldı. 1. Dönem yapılan deneme sınav sonuçlarının yansıtılarak öğrencilerin şu an ne durumda olduklarını, günlük çalışma stratejilerini, soru çözme oranlarını, kitap okuma durumları ve bundan sonra hedeflerinin ne olduğu konusunda öğrenciler öğretmenleri-ne bilgi verdiler. Yıl sonu hedeflerini yenileyerek, hedeflerine ulaşma konusunda öğrenciler arkadaşlarına ve öğretmenlerine söz verdiler.
Öğrenciler: “Öğretmenlerimizin özve-rili çalışmaları sayesinde sene sonunda yakalamamız gereken hedeflere deneme sonuçlarına göre şu an ulaştık; bu nedenle sene sonu hedeflerimizi biraz daha arttırdık” dedi.
Okul Müdürü Süleyman Bilican: “Montaigne’nin dediği gibi: ‘Hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez.’ sözünden yola çıkarak öğrencilerimize hedef netler belirledik ve bir çalışma programı hazırladık. Öğrencile-rimiz ile geçen yılda aynı çalışmayı yapmıştık ve faydasını gördük geçen yıl bir öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye 1’incilerinin arasında yer aldı. Ayrıca okulumuz puan ortalaması ile Afyonkarahisar ikinciliğini elde etti. Öğrencilerimizden 8’i Fen Lisesi, 12’si Anadolu Öğretmen Lisesi, 3’ü Sosyal Bilimler Lisesi ve 5’i Anadolu Lisesini kazandı. Bu yılda aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Amacımız öğrencilerimizi geleceğe güvenle hazırlamak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme